16. september 2019
Foto: Lars Sandager Ramlow
Foto: Lars Sandager Ramlow
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nigerianere arbejde ulovligt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nigerianere arbejde ulovligt
Opdateret 10. april 2019 kl. 13:05
Roskilde - 10. april 2019 kl. 11:07
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Roskilde: To nigerianere på 37 og 39 år blev tirsdag eftermiddag taget i ar arbejde ulovligt på en genbrugsvirksomhed i det østlige Roskilde. Ingen af de to havde nemlig hverken opholds- eller arbejdstilladelse. Derfor blev begge anholdt og sigtet for overtrædelse af udlændingeloven.

Politiet forventer, at straffesagerne afgøres hurtigt, så Udlændingestyrelsen kan beslutte, om de to nigerianske mænd skal udvises af Danmark med indrejseforbud. Indtil den beslutning er taget, vil de to forblive frihedsberøvet.

De to var ansat i en privat genbrugsvirksomhed, som politiet sandsynligvis vil kigge nærmere på, når de er færdige med sagerne mod de to mænd fra Nigeria.

- Jeg kunne da godt forestille mig, at vi undersøger, om de har overtrådt udlændingeloven ved at beskæftige ulovlig arbejdskraft. Alarmklokken bør i hvert fald have ringet for arbejdsgiveren, når de hverken har opholds- eller arbejdstilladelse i Danmark. Naivitet fritager dem ikke for straf. Det er deres ansvar, at tingene er i orden, forklarer kommunikationsmedarbejder i Midt- og Vestsjællands Politi, Martin Bjerregaard.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk