22. september 2021
Tre unge mænd blerv passet op af civilklædte betjente på en sti ved haveforeningen Solvang, da de røg en joint. Andetsteds fik politiet fingre i en lidt større fisk. Foto: Hans-Jørgen Johansen
Tre unge mænd blerv passet op af civilklædte betjente på en sti ved haveforeningen Solvang, da de røg en joint. Andetsteds fik politiet fingre i en lidt større fisk. Foto: Hans-Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Narkotjek gav pote: Anholdt med 33 hashposer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Narkotjek gav pote: Anholdt med 33 hashposer
Roskilde - 15. september 2021 kl. 12:02

Der var gevinst, da politiet tirsdag aften gjorde en indsats mod narko på gadeplan i området omkring Æblehaven og Rønnebærparken.

arrow Læs også: Pushere tvang ung mand fra hæveautomat til hæveautomat

På den nordvestlige del af en sti til Æblehaven traf betjentene en 32-årig mand fra Roskilde, som politiet mistænkte for at være i besiddelse af narko.

Han blev visiteret og var ganske rigtigt i besiddelse af 33 små poser med lukning, der ofte anvendes som salgsposer ved salg af narko. De var pakket med små hashklumper, som senere blev vejet til i alt 37,96 gram.

Han blev desuden også fundet i besiddelse af et trecifret kontantbeløb, som politiet mistænkte kunne være udbytte fra narkosalg. Den 32-årige blev derfor anholdt og sigtet, mens hash og penge blev beslaglagt.

Joint ved kolonihaver

Den anholdte, som er tidligere kendt af politiet for sager om narkosalg, blev taget med til stationen til afhøring.

Onsdag morgen blev han løsladt, da anklagemyndigheden efter en nøjere juridisk vurdering ikke mente, at der var grundlag for at begære ham varetægtsfængslet, indtil der kan falde en afgørelse i sagen.

Den formodede hashhandler var den største, men ikke eneste fisk politiet fik i nettet.

På en sti ved haveforeningen Solvang ved Holbækvej traf civilklædte politifolk tre yngre mænd. Den ene mand var i gang med at klargøre en hashjoint, så betjentene visiterede alle tre og fandt - foruden jointen - en 22-årig mand fra Roskilde i besiddelse af 0,82 gram hash. De to andre havde intet ulovligt på sig.

Politi: Tip os

Politiet vil meget gerne høre fra borgere på telefon 114, hvis de oplever, at der handles eller indtages narko i lokalområdet.

»Politiet har stor fokus på utryghedsskabende narkosalg på gadeplan over hele kredsen. Vi er meget glade for alle de henvendelser vi får fra borgere, som føler sig utrygge over mistænkelig adfærd. Vi gennemgår alle anmeldelser, der kommer ind, for at tilpasse vores indsats på området og sætter ind, der hvor vi skønner, der er et behov«, siger politikommissær Kim Lech, leder af Operativ Efterforskning, i en meddelelse fra Midt - og Vestsjællands Politi.

arrow Der lugtede af hash: Politiet fik fingre i pusher
16. august 2021 kl. 11:06 Opdateret: kl. 11:06
Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk