17. september 2021
Foto: Kim Rasmussen
Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Narkopåvirket vanvidsbilist jagtet tværs over Sjælland: Varetægtsfængslet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Narkopåvirket vanvidsbilist jagtet tværs over Sjælland: Varetægtsfængslet
Opdateret 03. august 2021 kl. 08:41
Roskilde - 02. august 2021 kl. 11:04
Af Lars Kimer

Politiet satte intet mindre end syv biler ind på at få standset en 19-årig vanvidsbilist fra Vig, da han og passageren i hans bil, en 20-årig mand fra Holbæk, søndag formiddag ræsede tværs over Sjælland med ordensmagten efter sig med mindst 170 kilometer i timen.

arrow Læs også: Op til otte patruljevogne jagtede efter bil på motorvejen

Bilen blev spottet på Holbækmotorvejen ved Gevninge af en anden bilist. Han underrettede politiet, som fik kontakt til bilen ved Ballerup.
Ved Bjæverskov forsøgte en patrulje at overhale bilisten, men bilisten svarede igen ved bevidst at være ved at påkøre politibilen.

Ved Hedehusene blev en kniv kastet ud af bilen. Den fandt politiet frem til, da biljagten var overstået. Det var den dog først 40 minutter senere ved Slagelse, hvor politiet med en »sandwich« fik stoppet vanviddet, efter at den 19-årige havde været inde at vende ved Vallensbæk/Ishøj og så ellers fortsatte videre mod Køge og Ringsted og sluttelig Slagelse.

- Vi har sigtet den 19-årige for vanvidskørsel med et ønske om at konfiskere hans bil, for han var under kørslen jo også til fare for de andre trafikanter, og prøver viser, at begge personer i bilen var påvirket af narko, siger kommunikationsmedarbejder Charlotte Tornquist fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Den 19-årige blev fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Roskilde mandag formiddag, hvor han blev varetægtsfængslet til den 26. august.
Den 20-årige passager fra Holbæk blev sigtet for at overtræde knivloven, da han er mistænkt for at have smidt kniven ud af vinduet på bilen.

Politiet hører meget gerne fra vidner - fx nogle af de mange bilister, som enten blev ramt eller har været tæt på det under biljagten.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk