21. februar 2020
Politiet fandt ikke et indbrud eller en indbrudstyv, men kunne alligevel køre hjem med flere sigtelser mod en 25-årig mand, da de rykkede ud på Jernbanegade lørdag aften. Foto: Kenn Thomsen
Politiet fandt ikke et indbrud eller en indbrudstyv, men kunne alligevel køre hjem med flere sigtelser mod en 25-årig mand, da de rykkede ud på Jernbanegade lørdag aften. Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Narkopåvirket mand følte sig forfulgt og anmeldte indbrud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Narkopåvirket mand følte sig forfulgt og anmeldte indbrud
Roskilde - 07. oktober 2019 kl. 10:50
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En anmeldelse om indbrud viste sig at være noget helt andet. Lørdag aften blev politiet kontaktet med besked om, at der formentlig var et indbrud i gang på Jernbanegade.

En patrulje kom hurtigt frem, men kunne ikke se, at der havde været indbrud og kunne ikke finde anmelderen. De kørte derfor videre, og kort efter mødte de en mand på parkeringspladsen over for Jernbanegade 34b. Manden havde to kokkeknive i hænderne, som han holdt langs siden.

Manden smed knivene fra sig, da patruljen råbte ham an. Det viste sig at være anmelderen, en 25-årig fra Roskilde, som blev anholdt uden dramatik.

Den 25-årig var nemlig kraftigt påvirket af narkotika og følte sig forfulgt. Patruljen fulgtes med manden hjem for kontrollere, om der havde været indbrud, men det havde der ikke. I manden lejlighed fandt politiet en pose med 0,23 gram kokain.

Da den 25-årige havde ikke truet nogen med knivene, kunne han nøjes med at blive sigte for overtrædelse af knivloven, ved at bære knivene på et offentligt sted uden anerkendelsesværdigt formål samt for narkobesiddelse.

Politiet beslaglagde de ulovlige genstande med henblik på konfiskation. Den 25-årige blev taget med til politistationen til afhøring og sagsbehandling. Han erkendte forholdene og blev løsladt senere på aftenen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk