26. august 2019
Michael Lind Olsen har succes med Thyras Bryg, som debuterede ved sidste års ølfestival i Folkeparken. Faktisk kan han slet ikke nå at brygge alt det øl, folk gerne vil købe. Foto: Jørgen C. Jørgensen
Michael Lind Olsen har succes med Thyras Bryg, som debuterede ved sidste års ølfestival i Folkeparken. Faktisk kan han slet ikke nå at brygge alt det øl, folk gerne vil købe. Foto: Jørgen C. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nanobryggeri kan slet ikke følge med tørsten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nanobryggeri kan slet ikke følge med tørsten
Roskilde - 12. august 2019 kl. 16:33
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mikrobryggerier er blevet den udbredte betegnelse for de mange små bryggerier, som ikke har kæmpestore bryganlæg og derfor kun kan brygge i begrænsede mængder. Så er der også nanobryggerier, som ikke en gang kan hamle op med mikrobryggeriernes anlæg.

Sådan et nanobryggeri er Thyras Bryg, som hører hjemme hos Michael Lind Olsen i Roskilde. Han kan brygge 60-70 liter ad gangen, men sælger sit øl til værtshuset Klosterkælderen, Den Franske Vinhandel, Holte Vinlager og restauranten Why Food samt lidt salg hjemmefra.

Faktisk går det så godt, at han kunne sælge meget mere, end han overhovedet kan overkomme at brygge.

- Jeg kune godt komme ud flere steder. Der er masser af interesse, men jeg har ikke nok øl at sælge, siger Michael Lind Olsen, der for bare at kunne opfylde de nuværende aftaler får brygget nogle af de populære øl som hans Belle Saison og Hindbær Lakrids Ale af andre bryghuse.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk