22. juli 2019
Menighedsrådet i Svogerslev ønsker at bygge nyt ved den nuværende sognegård, da pladsen er blevet for trang. Tanken er at bygge på sydsiden af, men i tilknytning til, den eksisterende sognegård. Foto: Steen Østbjerg
gallery icon

Se billedserie

Menighedsrådet i Svogerslev ønsker at bygge nyt ved den nuværende sognegård, da pladsen er blevet for trang. Tanken er at bygge på sydsiden af, men i tilknytning til, den eksisterende sognegård. Foto: Steen Østbjerg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Naboer utilfredse med nyt sognegårds-projekt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Naboer utilfredse med nyt sognegårds-projekt
Roskilde - 10. marts 2019 kl. 07:40
Af Lars Kimer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En udvidelse af sognegården i Svogerslev er nu på femte år undervejs.

Sagen nåede torsdag for første gang frem til en politisk dagsorden. Men plan- og teknikudvalget valgte ikke at behandle sagen. For i dagsordenteksten havde forvaltningen skrevet om nabohøringen, som har fundet sted:

»Der er i forbindelse med høringen modtaget væsentlige indsigelser fra næsten alle naboer til det grønne område«, stod der.

- Indsigelserne var ikke vedlagt sagen. Før vi politikere har læst dem, kan vi ikke træffe en fornuftig beslutning. Vi har faktisk heller ikke haft mulighed for at læse projektforslaget, siger formand for udvalget Tomas Breddam (S), som understreger, at et par af medlemmerne i udvalget var særdeles godt orienteret om projektet, men at det ikke var tilstrækkeligt til, at alle kunne træffe en beslutning på et oplyst grundlag.

Forvaltningen havde ellers lagt op til, at politikerne skulle sige ja til projektet.

»Det er forvaltningens vurdering, at det ansøgte projekt bør nyde fremme, idet projektet er tilpasset til den bevaringsværdige bygning og nabobebyggelse og vurderes ikke at give anledning til væsentlige gener«, skrev forvaltningen, men lige lidt hjalp det.

Formand for menighedsrådet i Svogerslev Sogn, Børge Dahlslund, kommenterer ikke så meget på udsættelsen, men fortæller, at han og udvalgsformanden fredag aftalte et møde om projektet.

- Helt grundlæggende handler vores udvidelse om, at vi ser en meget større tilstrømning til vores arrangementer, end vi har set i mange år, fortæller han.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk