15. juni 2021
Udsigten til yderligere 10 år med grusgravning får Grusgravens Naboer til at ønske, at transporten kan finde sted ind gennem Hedeland. Foto: Mik
Udsigten til yderligere 10 år med grusgravning får Grusgravens Naboer til at ønske, at transporten kan finde sted ind gennem Hedeland. Foto: Mik
Foto: Mik
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Naboer til grusgrav: Hedeland modarbejder os

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Naboer til grusgrav: Hedeland modarbejder os
Opdateret 22. november 2019 kl. 09:04
Roskilde - 21. november 2019 kl. 12:59
Af Steen Østbjerg

- Hedeland har fået storhedsvanvid!

arrow Læs også: Støv er den største gene for grusgravsnaboer

Sådan lyder det fra Vindinge-foreningen Grusgravens Naboer, som kæmper for, at den trafik, der kommer fra den fortsatte grusgravning på østsiden af Vindinge, skal transporteres væk gennem Hedeland ad veje, der ligger længst muligt væk fra beboerne i området. Men det ønske deles ikke af Hedeland, der i stedet peger på en anden transportvej, der ligger langt nærmere de steder, hvor folk bor.

- Der er noget helt galt! Der sidder en bestyrelse i Hedeland bestående af folkevalgte politikere, som anbefaler, at vi skal leve med støj og støv i yderligere 10 år, når det ikke er nødvendigt. Hvordan kan de være sig selv bekendt, spørger Mona Christensen, næstformand i Grusgravens Naboer, der føler sig direkte modarbejdet af Hedeland.

Jens Børsting (S), der er næstformand i Hedelands bestyrelse, bekræfter, at naturparkens formandskab i forarbejdet til vvm-undersøgelserne for den fortsatte grusgravning har anbefalet en transportvej, der giver naboerne større ulemper end den vej, som naboerne ønsker.

- Men når man er sat ind i en bestyrelse for at varetage en opgave, er man også nødt til at tage stilling i forhold til den, og ud fra naturparkens synspunkt er dét den bedste løsning, siger Jens Børsting.

arrow S, K og Radikale vil ikke sætte tommelskruer på grusgigant
07. februar 2020 kl. 09:38 Opdateret: kl. 15:20
arrow Borgermøde: Næsten ingen kontrol med grusgravene
21. januar 2020 kl. 14:16 Opdateret: kl. 12:14
arrow Brugerundersøgelse i Vindinge er fyldt med støv og støj
11. december 2019 kl. 13:30 Opdateret: kl. 13:30
Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk