27. marts 2019
Foreningen Den Grønne Linie vil klage til Ankestyrelsen over Roskilde Kommunes tilladelse til, at torsdagstræffet på Roskilde Havn kan fortsætte. Foto: Hans-Jørgen Johansen
Foreningen Den Grønne Linie vil klage til Ankestyrelsen over Roskilde Kommunes tilladelse til, at torsdagstræffet på Roskilde Havn kan fortsætte. Foto: Hans-Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Naboer går rettens vej for at bremse mc-træf

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Naboer går rettens vej for at bremse mc-træf
Roskilde - 07. december 2018 kl. 12:38
Af Steen Østbjerg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det velbesøgte torsdagstræf, hvor tusindvis af motorcyklister og bilentusiaster mødes på Roskilde Havn, får lov at fortsætte. Det besluttede plan- og teknikudvalget torsdag.

arrow Læs også: Fire partier ønsker ny dialog om havnetræf

Men beslutningen er truffet på baggrund af fordrejede og misvisende oplysninger, mener foreningen Den Grønne Linie, der blandt andre har træffets støjplagede naboer som medlemmer, og foreningen vil nu med loven i hånden forsøge at få omstødt beslutningen.

- Det er magtfordrejning, for de oplysninger, forvaltningen har givet politikerne i udvalget, er helt forkerte, siger Peter Lunding Smith, der er næstformand for Den Grønne Linie.

Foreningen vil nu klage til Ankestyrelsen, fordi den mener, sagsbehandlingen har været forkert, og til Planklagenævnet, fordi den mener, at mc-træffet er i strid med lokalplanen for havnen.

arrow Forening klager over populært havnetræf
18. oktober 2018 kl. 13:20 Opdateret: kl. 13:20
arrow Torsdagstræf: Naboer vil have stoppet støjen
22. marts 2018 kl. 15:48 Opdateret: kl. 15:52

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk