22. oktober 2019
Isabel Schwartzbach har i næste måned rollen som Maria i »The Sound of Music« i Hedeland. Inden da besøger hun sin hjemby Jyllinge for at synge til sommerfesten. Foto: Miklos Szabo
Isabel Schwartzbach har i næste måned rollen som Maria i »The Sound of Music« i Hedeland. Inden da besøger hun sin hjemby Jyllinge for at synge til sommerfesten. Foto: Miklos Szabo
Foto: www.miklosszabo.com
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Musicalstjerne vender hjem til sommerfest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Musicalstjerne vender hjem til sommerfest
Roskilde - 19. maj 2019 kl. 08:52
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Man kan lige så godt udnytte, at man har et bysbarn og tidligere kirkesanger, som nu er blevet en musicalstjerne. Derfor optræder Isabel Schwartzbach ved dette års sommerfest i præstegårdshaven i Jyllinge, der finder sted fra den 24. til 26. maj.

arrow Læs også: The Sound of Music: Så er de syv von Trapp-børn fundet

Isabel Schwartzbach har i næste måned rollen som Maria i »The Sound of Music« i Hedeland, men det er lykkedes hende at finde tid i kalenderen til at besøge hjembyen Jyllinge, hvor hun i en årrække var kirkesanger. Hun synger efter friluftsgudstjenesten søndag den 26. maj ved 12-tiden.

Sommerfesten indledes fredag aften klokken 18.30, hvor Roskilde Kulturskoles rytmiske bands underholder i præstegårdshaven. Samme aften er der jazz i Laden klokken 20 med Six Foot Stompers.

Lørdag fortsætter sommerfesten med koncert i Hellig Kors Kirke klokken 15 med de to accordeon-orkestre, TUTTI og Accordeonnova. TUTTI dirigeres af Louise Kristensen og er et orkester, som er specielt sammensat i forbindelse med en stor international konkurrence, der løber af stablen i Innsbruck, hvor over 100 accordeonorkestre deltager. Accordeonova har sine rødder helt tilbage til 1962 og dirigeres af Jørgen Franyó fra Jyllinge. Solister ved koncerten er Josephine Egede Franyó, violin, og Magnus Franyó, Cello.

Søndag begynder med den førnævnte friluftsgudstjeneste under blodbøgen med to barnedåb klokken 10, hvor Roskilde Stifts Tårnblæsere spiller til salmerne. Efter gudstjenesten holder tidligere domprovst Jens Arendt en »før-grundlovs«-tale, inden Isabel Schwartzbach synger som afslutning på sommerfesten. Der er gratis adgang både i præstegårdshaven, Laden og til koncerten i Hellig Kors Kirke lørdag.

arrow Lokal sangerinde får hovedrolle i kæmpe musical i Hedeland
10. december 2018 kl. 12:04 Opdateret: kl. 12:04
Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk