12. juli 2020
Ragnarock skulle oprindelig kun have vist udstillingen om Gasolin' frem til sommer, men den er blevet forlænget året ud. Under nedlukningen har der blandt andet været lavet en livestreamet rundvisning med VisitRoskilde. Foto: Mie Neel
Ragnarock skulle oprindelig kun have vist udstillingen om Gasolin' frem til sommer, men den er blevet forlænget året ud. Under nedlukningen har der blandt andet været lavet en livestreamet rundvisning med VisitRoskilde. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Museer ser frem til at møde publikum igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Museer ser frem til at møde publikum igen
Roskilde - 28. maj 2020 kl. 17:53
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Roskilde: Efter et langt forår uden gæster slår museumsorganisationen Romu dørene op for sine besøgssteder i Roskilde, Lejre og Frederikssund kommuner i ugen, der begynder med den 8. juni.

arrow Læs også: Lokale skal hjælpe hinanden med at være turist i Roskilde

Mens krisen med Covid-19 har raset i hele samfundet, har Romu skruet markant op for sin digitale kommunikation, åbnet web-butik, skabt flere elektroniske nyhedsbreve, gennemført virtuelle arrangementer og foretaget indsamlinger online af beretninger og genstande, der illustrerer livet med Covid-19.

- Men vores hjerter banker for det ægte møde mellem mennesker og den autentiske oplevelse af de historiske genstande i museernes smukke rum. Så genåbningen og gensynet med publikum er noget, vi glæder os enormt til, siger Romus direktøt Morten Thomsen Højsgaard, der sammen med kollegerne har forberedt flere nye tiltag for at åbne og udbrede kulturarven i området omkring Roskilde Fjord.

På Ragnarock - museet for pop, rock og ungdomskultur i Roskilde forlænges den populære særudstilling »Så kom med mig« om Gasolin' frem til 15. december. Den skulle ellers være taget ned til sommer.

Samtlige foredrag og events på Roskilde Museum, herunder en særudstilling om etiske og historiske dilemmaer i kølvandet på 2. verdenskrig, er udskudt til efteråret.

arrow Gæsterne er tilbage på Vikingeskibsmuseet
08. juni 2020 kl. 16:27 Opdateret: kl. 16:27
arrow Oplevelser skal fylde hotellerne denne sommer
30. maj 2020 kl. 07:59 Opdateret: kl. 16:37
Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk