22. april 2021
Romus årbog for 2019 går bag kulisserne på Ragnarocks særudstilling om Gasolin?. Ragnarock åbner igen tirsdag den 9. juni og har forlænget udstillingen året ud. Foto: Mie Neel
gallery icon

Se billedserie

Romus årbog for 2019 går bag kulisserne på Ragnarocks særudstilling om Gasolin?. Ragnarock åbner igen tirsdag den 9. juni og har forlænget udstillingen året ud. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Museer giver den gas i ny årbog

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Museer giver den gas i ny årbog
Roskilde - 05. juni 2020 kl. 19:13

Med genåbningen af museerne i museumsorganisationen Romu er det også blevet tid til udgivelsen af »Årbogen ROMU 2019«, der ser tilbage på udstillingerne og fundene fra sidste år.

arrow Læs også: Museum overrasket over gæster: Vi troede ikke der ville komme nogen

Bogen indeholder blandt andet artikler om Ragnarocks særudstilling om Gasolin' og om fundet af en »satanmønt« i Ny Vor Frue Kirke, der kan forbindes med den såkaldte satankult på Anholt. Derudover er der en fotoreportage fra en forladt kommandocentral under Klostermarksskolen i Roskilde, der var en del af civilforsvarets beredskabforberedelser under den kolde krig.

»Årbogen ROMU« udkommer hvert år med et bredt udvalg af artikler, der viser alsidigheden i museumsarbejdet. »ROMU 2019« indeholder 11 artikler, der er skrevet af museets faglige medarbejdere - fra arkæologer til museumsinspektører. Bogen kan købes i museumsbutikkerne på Ragnarock, Roskilde Museum, Lützhøfts Købmandsgård, Lejre Museum, Frederikssund Museum og Færgegården.

arrow Ragnarock får donation til udstilling om Roskilde Festival
26. juni 2020 kl. 11:56 Opdateret: kl. 11:56
arrow Romu er glade for 103 gæster på fire museer
10. juni 2020 kl. 13:05 Opdateret: kl. 11:55
arrow Museer ser frem til at møde publikum igen
28. maj 2020 kl. 17:53 Opdateret: kl. 12:17
Fra den 21. april må eksempelvis restauranter åbne for servering udenfor og indenfor men med restriktioner. Er reglerne for at gå ud og spise og drikke for indviklede?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk