18. september 2019
DGI og Vindinge IF MTB arrangerer »Mandfolk på MTB« for mænd, som ikke går op i fart og tætsiddende lycra. Foto: Bjørn Armbjørn
DGI og Vindinge IF MTB arrangerer »Mandfolk på MTB« for mænd, som ikke går op i fart og tætsiddende lycra. Foto: Bjørn Armbjørn
Foto: Bjørn Armbjørn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Moutainbike for mandfolk der ikke gider lycra

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Moutainbike for mandfolk der ikke gider lycra
Roskilde - 23. marts 2019 kl. 16:27
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mænd i Roskilde og omegn kan komme i gang med at motionere på mountainbikes sammen med andre mænd. Det sker, når Vindinge IF MTB er klar med konceptet »Mandfolk på MTB«. Konceptet er målrettet mænd, der ikke synes, at lycra-tøj eller højt tempo er det bedste ved at køre på mountainbike. Hos Vindinge IF MTB glæder Benny Broström sig til at byde dem velkommen.

- Vi vil gerne starte Mandfolk op MTB på for at skabe et motionstilbud til de mænd, som normalt ikke motionerer eller rører sig. Vi ved, de er der. Vi ved også, at de ikke kommer til de almindelige idrætsaktiviteter som fx fodbold, håndbold og badminton. Det er kun mænd, der kører med, så der er plads til mandesnak og sort humor, siger han og fortsætter:

- Men her er også plads til de mænd, der ikke gider at køre hurtigt men hellere vil have skrue op for fællesskabet.

Flere klubber i landet har stor succes med »Mandfolk på MTB«, hvor der er mindre fokus på lycra og mere fokus på fællesskabet.

Første gang er søndag den 31. marts klokken 10. Hvis man ikke har en mountainbike eller hjelm, kan man leje det hos Hedeland MTB Tours. Der køres hver søndag klokken 10 fra Hedeland MTB Tours, Roskildevej 87, 4030 Tune.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk