1. oktober 2020
Benny Broström fra Vindinge IFs mountainbikeafdeling, Vindinge MTB, er blevet kåret til årets ildsjæl i DGI Midt- og Vestsjælland. Foto: DGI
Benny Broström fra Vindinge IFs mountainbikeafdeling, Vindinge MTB, er blevet kåret til årets ildsjæl i DGI Midt- og Vestsjælland. Foto: DGI
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mountainbike-mand kåret til årets ildsjæl

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mountainbike-mand kåret til årets ildsjæl
Roskilde - 17. september 2020 kl. 08:50

Manden bag mountainbike-successen »Mandfolk på MTB« i Vindinge IF kan nu kalde sig »Årets Ildsjæl 2020« i DGI Midt- og Vestsjælland.

arrow Læs også: Boligselskabet om chikane: - Vi handler ikke på rygter

Benny Broström modtog prisen, da breddeidrætsorganisationen DGI Midt- og Vestsjælland fejrede det frivillige foreningsliv og dets mange frivillige på sit årsmøde. Sammen med 125 frivillige fra idrætsforeninger i det midt- og vestsjællandske var der kampvalg til bestyrelsen, debat om idrætsforeningerne i en coronakrise og ikke mindst uddelingen af tre priser: »Årets Forening 2020«, »Årets Ildsjæl 2020« og »Ungeprisen«.

Konfettien regnede ned over Benny Broström, da bestyrelsesmedlem Anne Grethe Thede afslørede, hvem af de tre nominerede, der løb med prisen. Sammen med Benny Broström var også Lizzie Larsen fra Slagelse Tennisklub og Stine Nedergaard fra Holbæk Badmintonklub nomineret i kategorien.

- Han har en særlig evne til at tage sig godt af nybegyndere, som også er en del af succesen bag »Mandfolk på MTB«. Fremmødet var trofast og stabilt, og det er ikke kun fra nærområdet, så markedsføringen er nået bredt ud, og der kommer flere nye hele tiden. Nogle af mændene tog også deres koner med. Og nogle af dem en veninde. Det sociale aspekt blev også en vigtig del - det havde vi manglet førhen - for vores medlemmer kommer i god tid, og bliver gerne hængende over en kop kaffe og snak bagefter,« lød det blandt andet i nomineringen til prisen.

I kategorien »Årets Forening 2020« vandt Tømmerup Gymnastik- og Ungdomsforening og Sørbymagle IF, mens »Ungeprisen 2020« gik til Simon Vittrup Olsen fra Sørby Fodbold og Nicolai Vincents Jørgensen fra Slagelse Tennisklub. Nathalie Rove Olsen fra Taastrup Gymnastik Forening var også nomineret.

arrow »Yes, der er et cykelløb«
13. september 2020 kl. 13:48 Opdateret: kl. 13:48
arrow Benny kan blive årets ildsjæl
06. april 2020 kl. 16:57 Opdateret: kl. 12:03
arrow Ung ildsjæl vandt pris uden at være til stede
25. april 2019 kl. 16:54 Opdateret: kl. 11:45
Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk