30. maj 2020
Foto: Thomas Olsen
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Minitruckere søger tag over hovedet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Minitruckere søger tag over hovedet
Roskilde - 16. september 2019 kl. 17:51
Af Steen Østbjerg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

RC Truckteam blev formelt stiftet som forening i 2013, men har eksisteret siden 2004. I alle årene har den holdt til i Drivhuset i et nedlagt gartneri på Køgevej, hvor der er 1000 kvadratmeter at boltre sig på. Pladsen er blevet udnyttet til at lave en by med flere hundrede meter veje, der leder op forbi kirken med dens kirkegård, hen over hængebroen, som er byens vartegn og forbi en masse entreprenør-relevante steder, hvor der kan graves, omlastes gods, læsses af og hvad man nu ellers gør, når man har stort kørekort i en miniby.

arrow Læs også: Video: Her er de små drenge store og de store biler små

Banen var Danmarks første og er Danmarks største af sine slags - men kun nogle få dage endnu. Klubben er blevet sagt op af nye ejere og er ved at pakke alt ned i en container. Hvor og hvornår den kan pakkes ud igen, ved ingen endnu, for fra 1. september er klubben hjemløs.

Behovet er mindst 300 kvadratmeter i en sjællandsk stald eller lade, måske en industrihal, og til en overkommelig leje.

- Det, der kommer til at ramme os mest, er nok prisen, for vi har boet billigt herude. Hvis vi kunne finde noget til 3000-4000 kroner om måneden, ville vi være glade. Og hvis vi kan undgå det, vil vi helst ikke havne i et drivhus igen, fordi alt herude »dør« af lys og varme, og hold da op, hvor vi også har haft nogle varme byggedage! siger Casper Pedersen, som sammen med resten af medlemmerne er forberedt, at der går mindst et halvt år, før klubben kan være oppe at køre et andet sted - når det er fundet.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde - også som e-avis

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk