23. oktober 2021
Minigolfbanen i Jyllinge åbnede for snart et år siden og havde regnet med at få et travlt forår. Foto: Lars Kimer
Minigolfbanen i Jyllinge åbnede for snart et år siden og havde regnet med at få et travlt forår. Foto: Lars Kimer
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Minigolfklub må udskyde DM-afdeling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Minigolfklub må udskyde DM-afdeling
Roskilde - 03. maj 2020 kl. 14:02
Af Lars Kimer

Det skulle have været et forår fyldt med fart og nye projekter i Jyllinge Mingolfklub, men de er alle sat på pause. Det eneste, som p.t. går fremad for klubben, er faktisk medlemstallet, som nu er oppe på 73 personer.

arrow Læs også: Kom til SM - færrest slag vinder

Forklaringen på det støt stigende medlemstal skal dog ikke findes i det faktum, at kun klubbens medlemmer med eget grej i øjeblikket må bruge banerne, som ellers tre gange om ugen blev brugt til udlejning til, hvem der havde lyst til at spille.

Det største »fejlslag« på grund af coronakrisen er uden tvivl, at klubben har måttet flytte deres afdeling af DM, som skulle have været afholdt i maj. Nu skal DM-kuglerne i stedet trille den 29. og 30. august.

- Det er det, vi håber på. Vi går spændt og håber på, at det kan blive bekræftet. Det vil være vores største begivenhed til dato, siger formand Lis Humle Jørgensen.

Til et DM vil der komme et stort antal af landets bedste spillere, og Lis Humle Jørgensen håber, at borgene i Jyllinge vil kigge forbi for at se, hvor god man kan blive til minigolf.

Book baner hjemmefra

Med hensyn til at leje udstyr ud til os »dødelige« minigolfspillere, så følger klubben myndighedernes vejledninger. Men de prøver også at være på forkant.

- Vi ser på et bookingsystem, så man hjemmefra kan sikre sig plads på banerne med god afstand, så snart vi må leje ud igen, siger hun.

Ved den lejlighed vil klubben også se på, at den offentlige åbningstid om søndagen fra klokken 14 til 17 kan udvides, for der var ofte rigtig mange mennesker på banerne inden lukningen.

Klubben har vind i sejlene, så foråret skulle have været tiden for klubbens første ungdomshold. En træner var fundet, og det meste af holdet var på plads, men det er nu gået i vasken.

- Vi må vente og se, hvad der kan lade sig gøre, når »normalt« igen bliver hverdag, siger formand Jørgensen.

Aftale med Ældresagen

Et andet projekt, som er sat på pause er etableringen af klubbens egen cafe med salg af kaffe, øl, vand og is.

- Vi kan ikke rigtig gå så mange i det lokale lige nu, hvis vi skal overholde afstandskravene. Vi kan faktisk kun være en, og det er altså rimelig kedeligt at lave frivilligt arbejde alene. Det kræver hos os et socialt element, siger Lis Humle Jørgensen.

I støbeskeen er også et sidste projekt, som nok vil blive særdeles velbesøgt. Ældresagen i Jyllinge har valgt at købe sig ind på banerne hver tirsdag eftermiddag, så deres medlemmer kan spille sammen.

- Så betaler de et fast beløb uanset, hvor mange de kommer. Det tegner til at blive en stor succes, for jeg hører, at der er mange tilmeldte. Men lige nu er al aktivitet i Ældresagen sat på pause indtil 1. juni, så måske det må skubbes til næste sæson, siger en lidt ærgerlig Lis Humle Jørgensen.

Jyllinge Minigolf Klub holder til på banerne ved Spraglehøjgård, hvor de i en årrække knoklede for at få gjort et hjørne af gården til en fantastisk minigolfbane.

arrow Video: Sæsonstart: Begejstrede minigolfspillere blandt bygerne
06. juni 2020 kl. 19:35 Opdateret: kl. 08:59
arrow Endelig: Minigolfbane åbner
04. juni 2020 kl. 06:02 Opdateret: kl. 21:19
arrow Prisregn over de frivillige
27. september 2019 kl. 19:15 Opdateret: kl. 19:15
Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk