30. maj 2020
Der er mange små og mellemstore virksomheder i Roskilde, og de føler sig meget pressede i en nedlukningstid, hvor de foreløbigt ikke har udsigt til den store hjælp. Foto: Kenn Thomsen
Der er mange små og mellemstore virksomheder i Roskilde, og de føler sig meget pressede i en nedlukningstid, hvor de foreløbigt ikke har udsigt til den store hjælp. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mindre virksomheder føler sig overset i hjælpepakker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mindre virksomheder føler sig overset i hjælpepakker
Roskilde - 25. marts 2020 kl. 12:22
Af Kristian Jørgensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Så godt som alle virksomheder er bekymrede for deres forretning under coronanedlukningen, men nogle mere end andre.

arrow Læs også: Nødhjælp til virksomheder kommer ikke af sig selv

- Det er meget dem med to til 10-15 medarbejdere, fordi det virker som, at de falder gennem et hul i de her hjælpepakker. Det er, som om man har haft meget fokus på de helt små, og så har man via Dansk Industri, Dansk Erhverv og Dansk Arbejdsgiverforening taget sig af de store. Men der er jo en kæmpe mængde af dem, der ligger lige imellem, og de er pressede. Det er også det, vi hører fra de andre kommuner, siger Martin Sattrup Christensen, direktør for Erhvervsforum Roskilde.

Han har ikke kendskab til virksomheder, der allerede er helt ude på afgrunden, men det er svært at sige, hvornår mange virksomheder når deres smertetærskel.

- Det vil være meget individuelt og afhænge af, hvor villige bankerne er til at strække deres likviditet. Det afhænger af deres evne til at betale løn og faste omkostninger, siger erhvervsforeningens direktør.

Læse mere i DAGBLADET Roskilde onsdag

arrow Forsyningsselskab med håndsrækning til 38 millioner kroner
20. marts 2020 kl. 09:46 Opdateret: kl. 09:46
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk