22. oktober 2020
En 30-årig mand fra Midtsjælland er sigtet for svinde i 44 tilfælde fordelt på et område der strækker sig fra Roskilde over Køge til Ringsted og Næstved. Foto: Katrine Wied
En 30-årig mand fra Midtsjælland er sigtet for svinde i 44 tilfælde fordelt på et område der strækker sig fra Roskilde over Køge til Ringsted og Næstved. Foto: Katrine Wied
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Millionsvindel: 30-årig mand sigtet for 44 forhold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Millionsvindel: 30-årig mand sigtet for 44 forhold
Roskilde - 06. august 2020 kl. 10:57
Af Lars Kimer

En 30-årig mand med bopæl og virksomhed på Midtsjælland er sigtet i en sag om millionsvindel.

Torsdag formiddag blev anklagepunkterne læst op af politiets anklager i Retten i Roskilde ved et grundlovsforhør, 44 forhold var der alt i alt tale om.

arrow Læs også: Storsvindel?: Nu er han varetægtsfængslet

Forholdene drejer sig om blandt andet udlevering af to biler hos en bilforhandler i Ringsted til en værdi over en million kroner ved at fremvise en falsk bankoverførsel.

Forsøg på bedrageri hos en guldsmed og en urmager i Roskilde for i alt cirka 200.000 kroner, ordrer hos et varmepumpefirma til i alt 1,2 millioner kroner og udlevering af en havetraktor i Køge til 25.000 kroner og en trailer hos et firma i Fensmark til 20.000 kroner.

I flere tilfælde er den 30-årige sigtet for at have oprettet virksomheder i andre folks navne og så begå svindel igennem disse virksomheder. Det skulle en kvinde have lidt et tab på cirka 370.000 kroner på.

I mere end 30 af tilfældene nægtede den 30-årige sig skyldig. Dog erkender han at have svindlet hos autoforhandleren i Ringsted, hvor den ene af de udleverede biler fortsat er forsvundet.

Da der er en eller flere medgerningsmænd i flere af de mange svindelnumre, blev der begæret lukkede døre af hensyn til den videre efterforskning i sagen.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk