8. marts 2021
Mille Lykke har hidtil praktiseret i Svinninge, men er nu blevet en del af  terapifællesskabet Body, Mind & Peace i Algade.
Mille Lykke har hidtil praktiseret i Svinninge, men er nu blevet en del af terapifællesskabet Body, Mind & Peace i Algade.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mille arbejder for at skabe: Bedre sex og selvværd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mille arbejder for at skabe: Bedre sex og selvværd
Roskilde - 21. februar 2021 kl. 05:41

Lavt selvværd og seksuelle frustrationer går ofte hånd i hånd, og det er for mange svært at snakke om. Alene det at tale om sex, vækker hos mange en følelse af skam. Det er et problem, som den nyetablerede terapeut og sexolog Mille Lykke ønsker at tage hånd om.

Mille bliver til marts en del af terapifællesskabet Body, Mind & Peace i Roskilde. Netop fællesskab sætter hun stor pris på, da hun som ny i Roskildes erhvervsliv, og med en passion for at hjælpe så mange som muligt, ønsker en god introduktion til byens pulserende liv og fællesskaber. Af samme årsag har hun i forbindelse med sin opstart meldt sig ind i Erhvervsforum Roskilde, i ønsket om et styrket netværk.

De unge og idealerne
Især hos unge ser Mille Lykke en stigende tendens til selvværdsproblemer og et behov for egenomsorg, når det kommer til spørgsmålet om seksualitet.

- Lavt selvværd og sexproblemer er ofte forbundne, og især hos unge. Mediebilledet har i høj grad en negativ påvirkning, og dét at man ikke passer ind i et ideal kan være svært og være rod til mange frustrationer - blandt andet seksuelle, fortæller hun.

Ny i Roskilde
Mille Lykke er uddannet selvværds- og traumeterapeut ved Rikke Klint, Lærkehuset i Jyderup, og nyligt uddannet sexolog ved Joan Ørting. Hun er desuden uddannet Nada-behandler, og kombinerer ofte akupunktur med terapeutiske værktøjer.

Mille har indtil nu drevet klinik i Svinninge, men udvider nu, og slår dørene op i Algade i Roskilde. Her vil hun fra 1. marts hver torsdag sidde i terapifællesskabet Body, Mind & Peace, der beskæftiger sig med en række forskellige terapiformer.

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk