2. juli 2020
Joy Mogensen og Mette Gjerskov kommer til at stå side om side på stemmesedlen til næste folketingsvalg. Foto: Jens Wollesen
gallery icon

Se billedserie

Joy Mogensen og Mette Gjerskov kommer til at stå side om side på stemmesedlen til næste folketingsvalg. Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mette Gjerskov hilser Joy Mogensen velkommen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mette Gjerskov hilser Joy Mogensen velkommen
Roskilde - 26. juni 2020 kl. 10:37
Af Steen Østbjerg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ikke mindst på hjemmebanen i Roskilde har Mette Gjerskov samlet mange stemmer ved valgene til Folketinget, hvor hun har haft plads siden 2005.

arrow Læs også: Joy Mogensen bliver folketingskandidat på Sjælland

Med Joy Mogensens kandidatur i Slagelse vil vælgerne i Roskilde også have Roskildes anden store socialdemokratiske profil at sætte krydset ved, men selv om Joy Mogensen nærmest støvsugede Roskilde for stemmer ved sidste kommunalvalg, hvor hun fik 14.961 personlige stemmer, frygter Mette Gjerskov frygter ikke, at konkurrencen bliver så hård, at der ikke bliver plads til dem begge i Folketinget.

- Jeg synes, det er meget naturligt, at Joy Mogensen godt vil i Folketinget, og jeg siger til lykke. Når man bliver minister, er det vigtigt at få en kreds, så man også kan komme i Folketinget, så jeg glæder mig til at kunne samarbejde med hende i folketingsgruppen, siger Mette Gjerskov.

Det er før se, at to stærke kandidater har resulteret i »kannibalisme« til skade for begge, så ingen af dem fik succes, men det tror Mette Gjerskov ikke bliver tilfældet.

- Nu er hverken jeg eller Joy kannibaler. Selvfølgelig vil Joy Mogensen nok kunne trække stemmer i Roskilde, men sådan er vilkårene, men der sker også det, at når man er opstillet i en kreds, er det kredsen, man repræsenterer, og jeg går ud fra, at der er længe til næste valg, og det giver Joy Mogensen god tid til at skabe et fundament i Slagelse-kredsen til at repræsentere dén, sådan som jeg også gør det for Roskilde-kredsen. Vilkårene i politik er sådan, at der altid vil være en vis konkurrence om stemmerne, og jeg synes, det vil være rigtigt godt, at Joy Mogensen får et mandat og kommer med i folketingsgruppen. Det ønsker jeg hende al mulig held og lykke med, siger Mette Gjerskov.

arrow Joy Mogensen: Jeg støtter Mette nu
20. marts 2018 kl. 14:07 Opdateret: kl. 11:14
arrow Joy Mogensen går ind i strid om folketingskandidat
16. marts 2018 kl. 11:16 Opdateret: kl. 11:18
arrow Gjerskov-udfordrer: Jeg er ikke en marionet
15. marts 2018 kl. 16:36 Opdateret: kl. 13:51
Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk