19. december 2018
Mette Gjerskov følger det seneste folketingsvalg. Nu er hun urolig for, om kredsen opstiller hende til næste valg, da en modkandidat er kørt i stilling. Foto: Kim Rasmussen.
Mette Gjerskov følger det seneste folketingsvalg. Nu er hun urolig for, om kredsen opstiller hende til næste valg, da en modkandidat er kørt i stilling. Foto: Kim Rasmussen.
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mette Gjerskov flyver hjem for at hitte rede i kaos

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mette Gjerskov flyver hjem for at hitte rede i kaos
Opdateret 13. marts 2018 kl. 15:36
Roskilde - 13. marts 2018 kl. 15:13
Af Kristian Jørgensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er kommet voldsomt bag på socialdemokraten Mette Gjerskov, at hendes folketingskandidatur i Roskildekredsen nu er i fare.

arrow Læs også: Joy Mogensen: Jeg støtter Mette nu

Hun er i New York til samling i FN's kvindekommission, men ser sig nødtaget til at tage hjem for at opklare, hvad der foregår i hendes kreds.

- Jeg synes, vi har et godt og tillidsfuldt forhold, så derfor er det mærkeligt, men jeg tager det også meget alvorligt. Man skal lytte til medlemmerne, så nu tager jeg hjem for at finde ud af, om den kritik er udbredt, og hvad der foregår, siger Mette Gjerskov.

Hun bliver udfordret af Niels Jespersen, der på opfordring af utilfredse partimedlemmer stiller op imod hende på mandagens generalforsamling.

Mette Gjerskov aner ikke, hvem der står bag ud over den lokale 3F-formand, Ole Holtse, som hun ikke kan komme i kontakt med og heller ikke har hørt kritik fra før.

- Jeg er meget overrasket, for ingen har overhovedet kritiseret mit arbejde. Jeg har i 15 år oplevet opbakning fra partiforeningen og kredsbestyrelsen, så selvfølgelig er det en stor overraskelse, at der kommer en udefra lige inden generalforsamlingen. Der er meget kort tid til at organisere et kampvalg, men det må vi så bare gøre, siger Mette Gjerskov.

arrow Kritikere klar til at klinke skårene med Gjerskov
20. marts 2018 kl. 12:43 Opdateret: kl. 11:49
arrow S-opgør afgjort: Mette Gjerskov beholder kandidatur
20. marts 2018 kl. 01:51 Opdateret: kl. 23:05
arrow Mette Gjerskov vandt klart i første runde
17. marts 2018 kl. 16:03 Opdateret: kl. 16:08

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk