25. februar 2020
Søndag eftermiddag er der endnu ikke blevet solgt en udespa hos Softub, men det får ikke sælgerne til at hænge med mulen. Foto: Anders Ole Olsen
gallery icon

Se billedserie

Søndag eftermiddag er der endnu ikke blevet solgt en udespa hos Softub, men det får ikke sælgerne til at hænge med mulen. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Messe for en masse - men hvem køber lige en udespa?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Messe for en masse - men hvem køber lige en udespa?
Roskilde - 14. oktober 2019 kl. 08:52
Af Kristian Jørgensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Alt lige fra hulmursisolering og jernlåger over massagestole og retrokommoder til pistacielikør er der at finde på bolig- og livsstilsmessen i Roskilde Kongrescenter, som over 10.000 mennesker har fundet vej til i weekenden.

Fordelt over to haller forsøger 140 udstillere at vække folks interesse for at forbedre boligen eller tilføje den noget ekstra luksus.

Men selv blandt 10.000 messegæster kan det være svært at finde bare én kunde.

Hos udespa-firmaet Softub står de to sælgere smilende og imødekommende ved de to boblende bassiner, men søndag eftermiddag har de endnu ikke solgt noget, selvom den store spa til 84.500 inklusiv ekstraudstyr er sat ned til en messepris på 50.000 kroner.

For sælger Aase Dahl gør det ikke messen til en trist affære.

- Sådan oplever jeg det ikke. Dagen er ikke slut endnu, så måske kommer der folk, som har set den igår og kommer igen, siger hun.

Udespaer er heller ikke et produkt, der sælges i samme tempo som lunt bagerbrød, og det kan jo også være, at nogen køber en senere hen efter at have set den på messen og tygget lidt på det. Det går i hvert fald ikke ned ad bakke med salget af luksus som en udespa.

- Der sker noget inden for wellness-området, må man sige. Der er jo også vildmarksbadene, som er blevet populære, siger Aase Dahl.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk