22. oktober 2021
DF?s leder i Roskilde Merete Dea Larsen blev valgt som en af tre blandt mange kandidater ved en dramatisk afstemning på partiets landsmøde.
DF?s leder i Roskilde Merete Dea Larsen blev valgt som en af tre blandt mange kandidater ved en dramatisk afstemning på partiets landsmøde.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Merete valgt til DF-ledelsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Merete valgt til DF-ledelsen
Opdateret 18. september 2021 kl. 16:22
Roskilde - 18. september 2021 kl. 16:06

Ved landsmødet lørdag blev Dansk Folkepartis leder i Roskilde Merete Dea Larsen valgt til partiets ledelse i et dramatisk opgør.

En række kandidater stillede op til de kun tre ledige pladser i hovedbestyrelsen, og her kom Roskilde-politikeren med i det vindende trekløver sammen med udlændige-strammeren Martin Henriksen og formanden for partiets afdeling i København Jens Vornøe.

Førstnævnte har kritiseret partiets nuværende udlændinge politik, som stifteren Pia Kjærsgaard er ansvarlig for. Han mener, den er for slap.

Københavns-formanden har været blandt de afdelings-formænd, der har opfordret Pia til at vende tilbage som partiformand, hvis DF igen skal fremad.

Merete Dea holdt en kort og klar tale, hvor hun koncentrerede sig om det budskab, at der har været 'for mange sivninger' om den interne ballade. Det skal helt stoppe, hvis partiet skal samles og igen få fremgang.

Den holdning blev altså belønnet ved afstemningen.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk