19. juni 2021
Der kommer inden længe skilte op ved p-pladsen ved Gammel Vor Frue Kirke, der gør det ulovligt at holde der i dagtimerne. Foto: Lars Ahn Pedersen
Der kommer inden længe skilte op ved p-pladsen ved Gammel Vor Frue Kirke, der gør det ulovligt at holde der i dagtimerne. Foto: Lars Ahn Pedersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Meninghedsråd indfører parkeringsforbud ved kirke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Meninghedsråd indfører parkeringsforbud ved kirke
Roskilde - 05. maj 2021 kl. 19:09
Af Lars Ahn Pedersen

Menighedsrådet i Roskilde Domsogn har besluttet at indføre parkeringsforbud i dagtimerne på p-pladsen ved Gammel Vor Frue Kirke i Grønnegade. Der vil inden længe blive sat skilte op med »parkering forbudt mellem kl. 6 og 16«, og p-vagter vil patruljere i området.

arrow Læs også: Indkøring er slut: Nu vanker der afgifter for at bryde nye parkeringsregler

Årsagen til forbuddet er, at domsognet har store problemer med, at vognmænd ikke kan komme til at hente affald og aflevere materialer, fordi pladserne er optaget af biler, der holder parkeret døgnet rundt.

- Vi har haft ekstraudgifter med, at vognmændene igen og igen kører forgæves, fordi de ikke kan komme til, så derfor har vi været nødt til at gribe til et p-forbud, siger menighedsrådsformand Anne Rosendal.

Det vil være muligt at få en p-tilladelse i domsognet, hvis man har et reelt ærinde på kirkegården. I forbindelse med bisættelser vil der blive udleveret p-tilladelser af bedemændene.

arrow Nej til store konfirmand-biler foran domkirken
01. maj 2021 kl. 06:09 Opdateret: kl. 18:04
Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk