19. januar 2018
Sådan så Jeannie Nielsens mor ud efter overfaldet fredag aften. Moderens kæreste er fortsat indlagt på sygehuset, da han har brækket flere ribben. Foto: Jeannie Nielsen
Sådan så Jeannie Nielsens mor ud efter overfaldet fredag aften. Moderens kæreste er fortsat indlagt på sygehuset, da han har brækket flere ribben. Foto: Jeannie Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mand tæskede par på åben gade

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mand tæskede par på åben gade
Roskilde - 23. juli 2017 kl. 16:46
Af Britt Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Et par var netop stået af bussen på Holbækvej i Roskilde og på vej mod Netto, da de fredag aften blev overfaldet.

arrow Læs også: Dømt for at slå par ned foran Netto - men dommerne var uenige

Kvindens datter Jeannie Nielsen oplyser, at en udenlandsk mand kom gående imod dem sammen med en kvinde, som havde en barnevogn med. Manden sagde, at hendes skulle flytte sig for hans kone og barnevogn, hvorefter kvinden svarede pænt, at der var plads nok til dem alle. Og så slog han hende.

Vagtchefen ved Midt- og Vestsjællands Politi bekræfter, at de har fået en anmeldelse klokken 2017 fredag aften og nu efterforsker sagen.

Jeannie Nielsen delte søndag eftermiddag et opslag på Facebook, hvor man kan se, hvordan hendes mor ser ud efter overfaldet. Af hensyn til moderens sikkerhed ønsker hun ikke at oplyse moderens navn.

Jeannie Nielsen skriver blandt andet: Overfaldet var umotiveret, de blev begge smidt i asfalten, slået og sparket gentagne gange. De havde ingen chance for at tage fra og forsvare sig, det hele gik så hurtigt.

Til DAGBLADET Roskilde oplyser Jeannie Nielsen, at kæresten har brækket mindst fem ribben og kravebenet. Han er forsat indlagt.

Hun oplyser desuden, at hun ved, der var nogle søde mennesker, som hjalp moderen og moderens kæreste og optog noget video. Hun opfordrer personer, som har været vidner til overfaldet om at henvende sig til politiet.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk