18. september 2020
En mand blev set løbe væk, da der lørdag eftermiddag udbrød brand i et shelter i Trekroner Forskerpark. Foto: Lars Kimer
En mand blev set løbe væk, da der lørdag eftermiddag udbrød brand i et shelter i Trekroner Forskerpark. Foto: Lars Kimer
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mand efterlyses efter brand i shelter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mand efterlyses efter brand i shelter
Roskilde - 14. september 2020 kl. 13:48
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Politiet efterlyser en mand, der blev set løbe væk, inden brandvæsenet blev tilkaldt til en mindre brand i et shelter i Trekroner lørdag eftermiddag.

arrow Læs også: Politiet vil undersøge mystisk bilbrand

Roskilde Brandvæsen rykkede ud til branden i Trekroner Forskerpark klokken 14.09 og fik slukket den, men der skete skader på nogle få brædder i en slags bænk ved shelteret.

Politiet fik under efterforskningen oplysninger om, at en mand var set løbe væk fra området kort forinden og ledte efter ham, men fandt ham ikke. Den mistænkte formodes at have en rolle i forbindelse med branden i bænken ved shelteret, hvor der også lå lidt brændbart skrald.

Manden beskrives ifølge politiet som dansk af udseende, 20-25 år, ca. 180 cm og almindelig kropsbygning. Han har langt brunt hår og skæg og var iført sort hættetrøje, blå shorts, lange, sorte sokker og mørke sko.

Politiet i Roskilde hører gerne fra personer, der har bemærket den mistænkte i området i forbindelse med brandens opståen. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

arrow Årsagen til branden i børneinstitution kendes ikke
09. november 2019 kl. 11:47 Opdateret: kl. 12:05
Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk