23. februar 2020
Selv om politiet havde hunde med i Ringparken mandag aften, lykkedes det ikke at finde den blotter, som havde forskrækket en kondiløber. Foto: Kenn Thomsen
Selv om politiet havde hunde med i Ringparken mandag aften, lykkedes det ikke at finde den blotter, som havde forskrækket en kondiløber. Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mand blottede sig for kondiløber

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mand blottede sig for kondiløber
Roskilde - 08. oktober 2019 kl. 10:13
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 34-årig kvinde fra Roskilde fik set lidt mere end godt er, da hun mandag ved 17.45-tiden løb en tur i Ringparken.

I den vestlige del kom en mand pludselig frem fra en busk og stille sig roligt ved kanten af stien, men med bukserne ned og blottet underliv.

Manden rørte ved sig selv i skridtet, da kvinden løb forbi. Hun blev forskrækket, men fortsatte sit løb, så hun så ikke, hvor manden forsvandt hen efterfølgende.

Manden beskrives som nordeuropæisk af udseende, 25-35 år, 190 centimeter høj og almindelig af bygning. Han havde kort brunt hår, var muskuløs og med kraftige lår. Han havde en sort hættetrøje og mørke joggingbukser på.

En hundepatrulje blev sendt til parken, men fandt ikke manden. Politiet hører derfor gerne fra personer, der har enten har bemærket manden i parken, eller som kan give oplysninger om hans identitet.

Kontakt politiet på telefon 114.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk