15. juli 2020
To mænd blev snuppet med en stor mængde amfetamin natten til onsdag. På gadeplan vil de mere end 50 gram narko koste 10.000 kroner, nu giver de i stedet en straf til mændene. Foto: Kenn Thomsen
To mænd blev snuppet med en stor mængde amfetamin natten til onsdag. På gadeplan vil de mere end 50 gram narko koste 10.000 kroner, nu giver de i stedet en straf til mændene. Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mænd fanget med narko for 10.000 kroner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mænd fanget med narko for 10.000 kroner
Opdateret 11. september 2019 kl. 11:22
Roskilde - 11. september 2019 kl. 11:19
Af Britt Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Et par mænd i 40'erne blev natten til onsdag snuppet af politiet på Tellusvej, og det gav anledning til flere sigtelser.

Føreren af bilen, en 43-årig mand fra Gadstrup, blev fundet i besiddelse af en låsbar kniv med et blad på 10 centimeter og 48,03 gram amfetamin, som politiet beslaglagde med henblik på konfiskation.

Amfetamin bliver kaldt fattigmandskokain, men de mange gram vil alligevel kunne indbringe knap 10.000 kroner på gadeplan.

Desuden blev manden sigtet for narkokørsel. Han blev anholdt og transporteret til sygehuset for at få taget en blodprøve.

Men det var ikke slut med det. For i bilen var en 48-årig mand fra Roskilde passager. Han havde 4,72 gram amfetamin på sig og blev derfor sigtet for narkobesiddelse.

Charlotte Tornquist fra Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at sagen bliver efterforsket nærmere. Her vil politet blandt andet se på, hvorfor de to mænd befandt sig i Jyllinge i nattetimerne.

- Hvis der er grundlag for at sigte dem for videresalg af narkotika, bliver de sigtet for det senere. Havde amfetaminen ligget i pølsemandsposer, eller der var en vægt, var han blevet sigtet for videresalg med det samme, siger Charlotte Tornquist og oplyser, at mængden er så stor, at der formentlig vil blive tale om fængsel for den 43-åriges vedkommende.

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk