5. august 2021
Kommunen vil lukke hele Sct. Jørgensbjerg for gennemkørende trafik.
Kommunen vil lukke hele Sct. Jørgensbjerg for gennemkørende trafik.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lukker Sct. Jørgensbjerg for trafik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lukker Sct. Jørgensbjerg for trafik
Roskilde - 11. april 2011 kl. 13:29
Af Lars Kimer
Sct. Jørgensbjerg: Siden 1. oktober 2009 har der været en voldsom debat om trafikken på Sct. Jørgensbjerg. Ikke mindst borgere fra Sankt Hans Gade, Clermontgade og Havnevej har klaget deres nød over et væld af uvedkommende trafikanter.

Den kritik forsøger kommunen nu at imødekomme efter at der har været afholdt borgermøde i februar måned. Det skriver DAGBLADET Roskilde

Forslaget der er kommet ud af det møde og som teknik- og miljøudvalget skal tage stilling til den 7. april er meget mere vidtgående end de hidtidige planer.

For det første bliver hele Sct. Jørgensbjerg til en "gennemkørsel forbudt-zone". Det skal ske ved skiltning på alle veje ind til Sct. Jørgensbjerg. Samtidig så anbefaler forvaltningen politikerne at der etableres tre "nye foranstaltninger" på Møllehusvej til at få hastigheden ned. Målinger har nemlig vist at den gennemsnitlige hastighed på Møllehusvej er 57 kilometer i timen.

- Vi har ikke lagt os fast på om der bliver tale om chikaner eller bum, siger formand for udvalget Torben Jørgensen (S) som for første gang i alle hans år i lokalpolitik oplevede et borgermøde hvor der var lutter konstruktive indspil og positiv kritik til de fremsatte forslag.

Løsningen skal presse de mange bilister som kommer fra Gevninge/Svogerslev/Hyrdehøj/Lådenhøj ud på Holbækvej og i forvaltningens oplæg er det så ideen at de kan komme videre ad Møllehusvej, Helligkorsvej, Byvolden.
Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk