27. maj 2020
Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lufthavn med kolde fødder - dropper at få godkendelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lufthavn med kolde fødder - dropper at få godkendelse
Roskilde - 22. december 2017 kl. 06:17
Af Lars Kimer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Københavns Lufthavn Roskilde tør ikke længere tro på, at de kan få godkendt det tillæg til miljøgodkendelse som Roskilde Kommune ellers gav lufthavnen i januar i år. Derfor har lufthavnen valgt at trække ønsket om tillægget til miljøgodkendelse tilbage inden sagen er færdigbehandlet i Miljø- og Fødevareklagenævnet.

arrow Læs også: Roskilde Kommune får drøje hug i lufthavnssag

- Jeg kan kun tolke det sådan, at Roskilde Lufthavn med de argumenter der fremføres allerede inden sagen er vurderet, har kunne konkludere, at de ville tabe sagen. I stedet for at blive udstillet på det, har de valgt at trække sagen, siger Torben Steen Hansen, formand for foreningen Stop Støjen.

Foreningen har fået professor i miljøret Peter Pagh til at se på sagen, og han revser Roskilde Kommune ageren i sagen i en sådan grad, at man kan være i tvivl om, om kommunen har styr på reglerne i sagen om at give lufthaven tilladelse til flere flyvninger.

- Vi forstår derimod slet ikke Roskilde Kommunes ageren som miljømyndighed. Deres sagsbehandling sår da tvivl om, om de kan handle upartisk i en sag hvor miljø og en stor virksomheds interesser skal afvejes, siger Torben Steen Hansen, formand for foreningen Stop Støjen.

Du kan læse meget mere om sagen i DAGBLADET Roskildes betalte udgave her: http://sn.dk/modules/sn/flow_page_buy

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk