26. september 2021
Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lufthavn med kolde fødder - dropper at få godkendelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lufthavn med kolde fødder - dropper at få godkendelse
Roskilde - 22. december 2017 kl. 06:17
Af Lars Kimer

Københavns Lufthavn Roskilde tør ikke længere tro på, at de kan få godkendt det tillæg til miljøgodkendelse som Roskilde Kommune ellers gav lufthavnen i januar i år. Derfor har lufthavnen valgt at trække ønsket om tillægget til miljøgodkendelse tilbage inden sagen er færdigbehandlet i Miljø- og Fødevareklagenævnet.

arrow Læs også: Roskilde Kommune får drøje hug i lufthavnssag

- Jeg kan kun tolke det sådan, at Roskilde Lufthavn med de argumenter der fremføres allerede inden sagen er vurderet, har kunne konkludere, at de ville tabe sagen. I stedet for at blive udstillet på det, har de valgt at trække sagen, siger Torben Steen Hansen, formand for foreningen Stop Støjen.

Foreningen har fået professor i miljøret Peter Pagh til at se på sagen, og han revser Roskilde Kommune ageren i sagen i en sådan grad, at man kan være i tvivl om, om kommunen har styr på reglerne i sagen om at give lufthaven tilladelse til flere flyvninger.

- Vi forstår derimod slet ikke Roskilde Kommunes ageren som miljømyndighed. Deres sagsbehandling sår da tvivl om, om de kan handle upartisk i en sag hvor miljø og en stor virksomheds interesser skal afvejes, siger Torben Steen Hansen, formand for foreningen Stop Støjen.

Du kan læse meget mere om sagen i DAGBLADET Roskildes betalte udgave her: http://sn.dk/modules/sn/flow_page_buy

Stemmer du til kommunalvalget i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk