31. oktober 2020
Loppesupermarkedet Kirppu har valgt at åbne igen, og det gælder også afdelingen på Industrivej i Roskilde. Foto: Jens Wollesen
Loppesupermarkedet Kirppu har valgt at åbne igen, og det gælder også afdelingen på Industrivej i Roskilde. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Loppesupermarked åbner igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Loppesupermarked åbner igen
Roskilde - 14. april 2020 kl. 15:13

Kirppu i Roskilde er blandt de 13 ud af kædens 15 loppesupermarkeder, der tirsdag er genåbnet efter at have holdt lukket den seneste måned. Det sker forsigtigt og med forholdsregler, der nøje følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer for at kunne yde størst mulig sikkerhed mod smitte for kunder og medarbejdere.

arrow Læs også: Kirppus fødselsdag blev et tilløbsstykke

- Ved indgangen er der opsat håndsprit, der skal benyttes, inden man træder ind i butikken. Der er monteret plexi-glas ved kasseområdet for at beskytte både medarbejdere og kunder. Herudover har vi indført ensretning i hele butikken og har lukket vores sædvanlige lounge, hvor man normalt kan sidde og nyde en kop kaffe, fortæller butikschef Mette Thomsen.

Kirppus medarbejdere spritter løbende kurve, kundevogne og håndtag grundigt af, og i hver af butikkerne er der fastsat et maksimalt antal kunder i butikken, ligesom der er monteret afstandsmærker på gulvet. Kirppu i Ringsted og Dalum ligger begge i centre og skal derfor fortsat holde lukket.

arrow Kirppus åbning gik over al forventning
21. januar 2019 kl. 11:50 Opdateret: kl. 11:50
Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk