16. maj 2021
I de senere år er der opført flere meget moderne boliger, som ikke passer ind i området ved Frederiksborgvej. Det vil kommunen nu gøre noget ved.
I de senere år er der opført flere meget moderne boliger, som ikke passer ind i området ved Frederiksborgvej. Det vil kommunen nu gøre noget ved.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokalplan skal sikre: Smuk Frederiksborgvej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokalplan skal sikre: Smuk Frederiksborgvej
Roskilde - 11. april 2021 kl. 06:12

På sit kommende møde skal Plan- og Teknikudvalg endeligt godkende en ny lokalplan for området ved 'Roskildes Strandvej', Frederiksborgvej.

- Vi vil gerne bevare den grønne og blå profil i området, så det også i fremtiden fremtræder som byens smukkeste indfaldsvej, forklarer udvalgets formand Jens Børsting (S).

- Desuden ønsker vi, at området kan udvikle sig, samtidig med at man bevarer den kulturarv omkring byggestilen, der er typisk for dette område.

Dermed ønsker kommunen at sætte en stopper for flere meget 'modernistiske bygninger', f.eks. i glas og stål, som slet ikke passer ind i kvarterets nuværende byggestil.

Imødekommer ønsker
Jens Børsting fortæller, at udvalget samtidig vil imødekommer kritikken fra beboere i Fjordparken og på Strandgårdsvej. Dermed ændres ikke i de servituttet, som nu regulerer byggehøjde og andre forhold i dette omårde.

Planen ventes endeligt vedtaget i byrådet i slutningen af marts måned.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk