19. januar 2018
Redaktionsleder og journalist på DAGBLADET Roskilde, Lars Ahn Pedersen kan andet end at skrive skarpe nyheder. Han har netop fået udgivet sin anden novellesamling »Den nat, vi skulle have set Vampyros Lesbos«. Foto: Britt Nielsen
Redaktionsleder og journalist på DAGBLADET Roskilde, Lars Ahn Pedersen kan andet end at skrive skarpe nyheder. Han har netop fået udgivet sin anden novellesamling »Den nat, vi skulle have set Vampyros Lesbos«. Foto: Britt Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokal journalist udgiver horrornoveller

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokal journalist udgiver horrornoveller
Roskilde - 25. juni 2017 kl. 14:04
Af Britt Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Til hverdag gælder det de seriøse nyheder og historier fra Roskilde og omegn, når redaktionsleder og journalist Lars Ahn Pedersen på DAGBLADET Roskilde skriver til og redigerer den daglige avis. Men når han kommer hjem, slipper han fantasien løs og skriver historier, der enten hører til science fiction eller horror-genren.

arrow Læs også: Roskilde-journalist bag Månebase Rødhætte

Han har netop udgivet sin anden novellesamling »Den nat, vi skulle have set Vampyros Lesbos« på forlaget Kandor.

- Det er rart at stå med den i hånden. Det er også min første udgivelse, som kommer som e-bog, fortæller Lars Ahn Pedersen, som bor i Roskilde.

Novellesamlingen er en blanding af noveller, som tidligere er blevet udgivet i forskellige sammenhænge, samt tre helt nye noveller. Forfatteren kalder den selv en horrorbog, hvor der ikke er åbenlyst gys i alle novellerne.

Lars Ahn Pedersen begyndte ret tidligt at skrive historier. Det tog rigtig fat, da han inden optagelsesprøven til Journalisthøjskolen købte en skrivemaskine. Journalistlivet fyldte efterfølgende mere end de private skriverier, men for 10 år siden begyndte Lars Ahn Pedersen igen at skrive fiktion ved siden af sit arbejde.

Siden har han fået udgivet flere noveller i antologier og magasiner, og i 2012 udgav han sin første novellesamling »Månebase Rødhætte«.

»Den nat, vi skulle have set Vampyros Lesbos« vil blive solgt gennem netbutikker.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk