23. juni 2021
Palle Thomsen fra Jyllinge er administrerende direktør i Danske Byggecentre og stiller op til Realdanias repræsentantskab. Foto: PR
Palle Thomsen fra Jyllinge er administrerende direktør i Danske Byggecentre og stiller op til Realdanias repræsentantskab. Foto: PR
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokal erhvervsmand på valg til Realdania: Vil have flere unge medlemmer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokal erhvervsmand på valg til Realdania: Vil have flere unge medlemmer
Roskilde - 10. maj 2021 kl. 18:21

Realdania skal have flere unge medlemmer. Sådan lyder det fra administrerende direktør i Danske Byggecentre, Palle Thomsen fra Jyllinge, som genopstiller til repræsentantskabet for Realdania, som er en filantropisk forening.

arrow Læs også: Gratis rundvisninger i klosterhaven

- Andelen af unge ud af Realdanias 165.000 medlemmer er for lille. Vi skal derfor være langt mere der, hvor de unge er. Blandt andet på de sociale medier, hvor vi skal fortælle dem om vores gratis vejledning fra nogle af de mest vidende byggefolk i Danmark, siger Palle Thomsen.

Mange unge kender nemlig ikke mulighederne i Realdania, hvor de får adgang til viden, indflydelse og arrangementer sammen med andre, som er interesserede i arkitektur, bykvarterer og byer.

- Et medlemskab er gratis, så alle boligejere kan være med. Der er hjælp at hente, hvis man ønsker, at huset skal være bæredygtigt. Er man til eksperimentelle huse eller klassiske parcelhuse, så er der også ekspertise, man kan trække på. Og så bliver man en del af spændende fællesskab, siger Palle Thomsen.

Han har været administrerende direktør for Danske Byggecentre gennem 21 år. Så Palle Thomsen tager sit store netværk og viden om bæredygtigt byggeri med ind i Realdania til gavn for medlemmerne.

I Roskilde har Realdania blandt andet være med til at støtte museet Ragnarock, Roskilde Festival Højskole, Kreativt Hus for Børn, Algade 31 og Kræftrådgivningen i Roskildes hus Livsrum.

Der er valg til Realdanias repræsentantskab i følgende kommuner: Albertslund, Bornholm, Brøndby, Glostrup, Greve, Hvidovre, Høje-Taastrup, Ishøj, Køge, Lejre, Roskilde, Rødovre, Solrød og Vallensbæk. Det bliver en skriftlig afstemning, og stemmesedlen skal være Realdanias revisor i hænde senest tirsdag den 25. maj.

arrow Kæmpe parkourbane bliver en del af p-hus
25. april 2021 kl. 11:58 Opdateret: kl. 17:33
Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk