23. november 2017
Liget af en person er blevet fundet vest for Hvalsø, ude på en mark. Torsdag vil politiet gå ud med en pressemeddelelse om, hvem personen er. Arkivfoto: Kenn Thomsen
Liget af en person er blevet fundet vest for Hvalsø, ude på en mark. Torsdag vil politiet gå ud med en pressemeddelelse om, hvem personen er. Arkivfoto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lig fundet på mark: Er det Pat?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lig fundet på mark: Er det Pat?
Roskilde - 15. marts 2017 kl. 12:09
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Liget af en person er fundet ude på en mark vest for Hvalsø, mellem Brødledsvej og Sonnerupgaard gods. Fundet blev gjort af en landmand mandag, og den afdøde person bærer præg af at have ligget der et stykke tid, skriver DAGBLADET Roskilde onsdag.

arrow Læs også: Fundet på mark: Død kvinde var Pat

- Den afdøde har ikke kunnet ses fra en nærliggende vej. Det er kun fordi landmanden gik ud på marken for at tilse sine afgrøder, at han fandt personen. Den afdøde har været tilset af politi og en retsmediciner, og resultatet er, at der intet mistænkeligt er ved dødsfaldet, forklarer Martin Bjerregaard, Midt- og Vestsjællands Politi.

Martin Bjerregaard kan ikke bekræfte, at den afdøde er 49-årige Mangali Pat Louisa Mfekto fra Hvalsø, en kvinde med sydafrikansk baggrund, der forsvandt sporløst i juledagene.

- Det primære er, at vi skal have personen identificeret. Der skal laves en obduktion, og en odontolog (med ekspertise i tænder, red.) skal undersøge personen. Vi regner med at udsende et pressemeddelelse torsdag, siger Martin Bjerregaard til DAGBLADET Roskilde.

arrow Død person fundet på mark
15. marts 2017 kl. 11:52 Opdateret: kl. 11:52
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk