21. april 2019
Lidl har revet den tidligere Spar på Holbækvej ned for at bygge ny butik til sig selv og en endnu ukendt lejer. Foto: Kristian Jørgensen
gallery icon

Se billedserie

Lidl har revet den tidligere Spar på Holbækvej ned for at bygge ny butik til sig selv og en endnu ukendt lejer. Foto: Kristian Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lidl bygger nyt - det gør Netto ikke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lidl bygger nyt - det gør Netto ikke
Roskilde - 20. september 2018 kl. 11:52
Af Kristian Jørgensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er nu kun murbrokker og betonstøv tilbage, hvor roskildenserne har købt ind i BS, Standberg, Superbest og Spar på Holbækvej.

arrow Læs også: Netto om flytning af butik: Vi har tre muligheder i spil

Bygningen er revet ned for at give plads til et nyt supermarked, idet Lidl vil bygge på en del af grunden, men Køkkenbutikken med facade mod Holbækvej står dog endnu.

Der bliver plads til én mere på grunden, for Lidl skal ikke bruge alt pladsen fra det meget rummelige supermarked, som nu er revet ned. Lidl kan endnu ikke sige, hvilken forretning de bliver nabo til, men de forventer at lukke en aftale inden for en måned.

- Vi har ikke lukket nogen aftale endnu. Det ser ud til, at det sker inden for en måneds tid, siger Kristian Pedersen, udviklingschef i Lidl.

Netto viste tidligere interesse for at flytte over på grunden fra den anden side af Holbækvej, hvor de har for lidt plads og parkering. Det lader ikke længere til at være aktuelt.

- Vi sendte en åben invitation til Lidl, og de har ikke rørt på sig, så jeg tænker, at det ikke er videre interessant for dem, siger Carsten Hadsbjerg, der er udviklingschef for Netto.

Netto er i stedet i dialog med kommunen om andre placeringer. Kæden ejer allerede grunden på hjørnet af Havsteensvej og Søndre Ringvej, hvor frikirken Roskilde Vineyard ligger i dag.

- Det er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at der skal ligge en ny butik der i stedet for den, der ligger på Holbækvej, siger Carsten Hadsbjerg.

Han forklarer, at grunden kun er 700 kvadratmeter og ikke er stor nok til butik og parkeringspladser alene. Skal der ligge en Netto der, kræver det overtagelse af en nabogrund.

arrow Lidl klar til en to'er: Her åbner de
01. maj 2018 kl. 12:16 Opdateret: kl. 12:16
arrow Spar lukker butik - hvad pønser Lidl på?
30. april 2018 kl. 15:23 Opdateret: kl. 11:05
Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk