19. juli 2019
To lettiske mænd havde adskillige tyvekoster liggende på deres værelse på Zleep Hotel Roskilde. Foto: Hans-Jørgen Johansen
To lettiske mænd havde adskillige tyvekoster liggende på deres værelse på Zleep Hotel Roskilde. Foto: Hans-Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Letter havde hotelværelse fyldt med tyvekoster

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Letter havde hotelværelse fyldt med tyvekoster
Roskilde - 22. februar 2019 kl. 10:33
Af Lars Ahn Pedersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

To lettiske mænd på 28 og 31 år er blevet anholdt, efter at politiet torsdag fandt flere tyvekoster på deres værelse på Zleep Hotel Roskilde i Algade.

arrow Læs også: Straksdom sender lettisk mand ud af Danmark i seks år

Det var hotellets personale, der gjorde politiet opmærksom på de to mænd, da man havde mistanke om, at det var dem, som stod bag tyveriet af flere flasker dyr spiritus, der var blevet stjålet fra Florentz Café & Brasserie, som ligger i samme bygning, aftenen forinden.

Politiet kørte til hotellet ved 11-tiden og ransagede værelset, hvor betjentene fandt diverse flasker vin, portvin og champagne, der stammede fra restauranten. Midt i det hele lukkede de to letter sig ind i værelset med et nøglekort. De blev straks anholdt som mistænkt for tyveri af vinflaskerne.

Under den fortsatte ransagning fandt politiet et par dyre sportssko, som formodes stjålet fra Sportsmaster i Algade, hvor personalet tidligere havde fundet et par »gamle« sko på hylden. Endvidere fandt politiet lædervarer og kosmetiske produkter, som de to mænd ikke havde kvitteringer på.

Politiet fandt desuden adskillige europæiske identitetskort med fotos af de to anholdte, men med flere forskellige navne på kortene. Identitetskortene formodes derfor at være forfalskede. De to anholdte er blandt andet mistænkt for tyveri af effekterne og blev afhørt til sagerne med assistance fra en tolk.

Begge er fortsat i politiets varetægt i medfør af udlændingelovens bestemmelser, medens politiet forsøger at få fastlagt mændenes identiteter. Samtidig forsøger politiet at finde ejerne af de formentlig stjålne effekter.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk