6. maj 2021
En lastbil kørte her til formiddag ved 10-tiden ind i et stort træ på Risbyholmvej. Chaufføren er fløjet til Rigshospitalet. Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

En lastbil kørte her til formiddag ved 10-tiden ind i et stort træ på Risbyholmvej. Chaufføren er fløjet til Rigshospitalet. Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lastbil kørt ind i kæmpe træ: Chauffør fløjet til Rigshospitalet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lastbil kørt ind i kæmpe træ: Chauffør fløjet til Rigshospitalet
Roskilde - 26. april 2021 kl. 12:14
Af Lars Kimer

Her til formiddag skete der en alvorlig ulykke på Risbyholmvej ved Havdrup. En lastbilchauffør kørte direkte ind i et kæmpestort træ.

arrow Læs også: Ældre mand slog knallertkører

Chaufføren kom slemt til skade ved ulykken, hvis årsag ikke kendes p.t. Chaufføren var ifølge politiet ukontaktbar, da han med helikopter blev fløjet til Rigshospitalet.

- Det er vores opfattelse, at sammenstødet er sket ved normal hastighed. På vejen må man køre 80 kilometer i timen. Hvad der er årsagen til ulykken, er vi nu ved at undersøge, men der var tilsyneladende ingen vidner til ulykken, siger Martin Bjerregaard fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Risbyholmvej har været spærret i et par timer, da myndighederne havde en forventning om, at det store træ kunne vælte ud på vejen i det øjeblik, lastbilen blev fjernet. Det skete dog ikke og vejen er igen åben for trafik.

Lastbilchaufføren er en mand i 50'erne, bosiddende i Roskilde Kommune.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk