19. april 2019
Robert Larsen fulgte FC Roskilde-træningen torsdag fra sidelinjen og fys-rummet - og kommer til det i lang tid. Foto: Jeppe Lodberg
Robert Larsen fulgte FC Roskilde-træningen torsdag fra sidelinjen og fys-rummet - og kommer til det i lang tid. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lang pause til Robert Larsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lang pause til Robert Larsen
Roskilde - 20. september 2018 kl. 22:14
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efterårssæsonen er med stor sandsynlighed et overstået kapitel for FC Roskildes Robert Larsen, der måtte humpe ud med ondt i knæet kort før pausen i de lyseblås hidtil eneste sejr over et 1. divisionshold - 5-2 pokaltriumfen over Fremad Amager for et par uger siden.

En uge senere fik den 23-årige midtbanemand scannet bentøjet, og resultatet var nedslående.

- Der er en bruskskade. I første omgang skal jeg genoptræne i fire-seks uger - uden bold og med fysioterapeuten - og hvis ikke knæet responderer rigtigt godt, så skal jeg opereres, siger Robert Larsen om skaden, der opstod efter en hovedstødsduel.

- Jeg landede på en »sjov måde«. Ikke sådan sjov, for det gjorde ondt - men ikke helt rent. Jeg prøvede at spille videre, men ret hurtigt kunne jeg godt mærke, at det kunne jeg ikke.

Føjer Robert Larsen til - og hvis ikke han har forstand på, hvordan et ikke helt godt knæ mærkes, så har ingen. Der er vel knappest tal på, hvor mange kortere og længere pauser den stærke offensivspiller har måtte holde, siden han kom til FC Roskilde som ynglingespiller for seks år siden fra Brøndby.

Og det er det højre knæ, den er gal med - det samme, som han blev opereret i for næsten eksakt to år siden. Også for en bruskskade.

- Så jeg har faktisk to bruskskader dér nu. Jeg tror bare, at jeg generelt set har svage knæ, siger Robert Larsen og er godt klar over, at med halvanden måneds boldpause og bare to til efterårssæsonen er slut, så har han spillet sin sidste kamp i år:

- Jeg må komme stærkt igen til foråret.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk