17. juli 2019
Det er ikke første gang, et lagerrum i den nordlige del af Roskilde Kommune har vist sig at være blevet brugt af narkobagmænd. Billedet her er fra den narkofabrik, der i 2011 kom for dagens lys i Herringløse. Foto: Lars Kimer
Det er ikke første gang, et lagerrum i den nordlige del af Roskilde Kommune har vist sig at være blevet brugt af narkobagmænd. Billedet her er fra den narkofabrik, der i 2011 kom for dagens lys i Herringløse. Foto: Lars Kimer
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lagerrum gemte på tre kilo narkotika

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lagerrum gemte på tre kilo narkotika
Roskilde - 07. februar 2019 kl. 12:55
Af Steen Østbjerg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fundet af næsten tre kilo amfetamin på en landejendom nord for Roskilde har ledt politiet på sporet af en endnu større mængde narkotika.

arrow Læs også: Narkodom: Forsvarerne var mere tilfredse end anklageren

Amfetaminen blev fundet i april sidste år efter et par måneders efterforskning.

To mænd havde været i politiets søgelys igennem et par måneder, og det var overvågningen af dem, der førte til, at de begge blev anholdt på landejendommen, hor de havde lejet et lagerrum.

I lagerrummet lå næsten tre kilo amfetamin.

Det var dog kun toppen af isbjerget. Den videre efterforskning førte ikke blot til anholdelsen af en tredje person, men også til, at der blev fundet yderligere 21,7 kilo amfetamin i Jægerspris. Dén sag, der blev ført ved Retten i Hillerød, har ført til en dom på 10 års fængsel.

De tre, der er varetægtsfængslet for besiddelse af amfetaminen i Roskilde, kommer for Retten i Roskilde senere i denne måned.

Det er ikke første gang, der bliver fundet store mængder narko på afsides beliggende adresser i Roskilde. En af danmarkshistoriens største narkosager udsprang fra et garageanlæg i Herringløse, hvor et af lejemålene gemte en regulær narkofabrik. Her havde to mænd havde blandet mindst 210 kilo amfetamin og kokain, der var solgt til det nordsjællandske jetset. Det resulteret i, at de to i 2011 begge blev idømt 16 års fængsel. Til dato er det den største sag nogensinde i Danmark, når det handler om realiseret salg af narkotika.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde - også som e-avis

arrow Stort narkofund giver næsten otte års fængsel sammenlagt
23. februar 2019 kl. 06:06 Opdateret: kl. 15:36
Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk