16. oktober 2021
Onsdag aften var der samtalesalon på Roskilde Bibliotek. Aftenens tema var "grundlove", og deltagerne blev sat til at tale med folk, de ikke kender i forvejen.
gallery icon

Se billedserie

Onsdag aften var der samtalesalon på Roskilde Bibliotek. Aftenens tema var "grundlove", og deltagerne blev sat til at tale med folk, de ikke kender i forvejen.
Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lær at føre den gode samtale

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lær at føre den gode samtale
Roskilde - 28. september 2012 kl. 14:11
Af Mai-Britt Mandrup
Roskilde: Kaffen og småkagerne er sat frem i kælderen på Roskilde Bibliotek. Her blandt tændte stearinlys og cd'er i musikafdelingen samler sig onsdag aften en gruppe mennesker i forskellige aldre og med vidt forskellige baggrunde for at snakke sammen.

Aftenens emne er "grundlove", og det er en del af et initiativ for at få flere borgere til at være mere aktive i samfundet. Arrangementet har fået det mundrette navn Samtalesalon og er en del af projektet Borgerlyst, som initiativtagerne, Nadja Pass og Andreas Lloyd, står bag.

I over to år har de holdt samtalesaloner i København med cirka en måneds mellemrum, men nu er turen kommet til Roskilde. Andreas Lloyd er ikke i tvivl om vigtigheden af at mødes om de gode samtaler:

- Folk er meget online, måske for meget. Med samtalesalonerne vil vi gøre det menneskeligt og nært og skabe rammerne for, at mennesker med forskellige holdninger kan mødes. Der er stort behov for nye måder at mødes på, siger han.

- Det skal være små rum, hvor der er begejstring og tro på, at man kan gøre noget - også ude i virkeligheden, slutter Nadja Pass op.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde fredag
Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk