24. september 2021
Peter Marckmann og Jane Marckmann lagde for snart et år siden coronasangen »Ingen havde set det komme« ud som en video på Facebook. Nu udkommer sangen også som single.
Peter Marckmann og Jane Marckmann lagde for snart et år siden coronasangen »Ingen havde set det komme« ud som en video på Facebook. Nu udkommer sangen også som single.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Læge udsender coronasang som single

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læge udsender coronasang som single
Roskilde - 09. marts 2021 kl. 16:48

Næsten et år efter han lagde en video ud på Facebook med sin sang om corona, udsender sangskriveren Peter Marckmann den nu som single som forløber for sit kommende album.

arrow Læs også: Corona-album fra musikalsk læge

Peter Marckmann bor i Veddelev ved Roskilde og er læge og forsker og har tidligere været ansat på Sjællands Universitetshospital, Roskilde, men sagde sidste år op i protest mod Sundhedsplatformen.

Ved siden af lægegerningen har han en karriere som musiker og har foreløbig udgivet tre albums, mens det fjerde, »Stille sange«, udkommer til april. På det finder man blandt andet sangen »Ingen havde set det komme«, som han skrev sidste år som en kommentar til livet under corona-krisen.

Sangen blev i første omgang lagt ud som en video med Peter Marckmann og hustruen Jane Marckmann, som også er med på singlen sammen med John Strange på kontrabas. Singlen er ude fredag den 12. marts.

arrow Overlæge giver op over Sundhedsplatformen
27. marts 2020 kl. 06:00 Opdateret: kl. 18:52
arrow Læge tog orlov for at blive musiker
07. juli 2016 kl. 17:05 Opdateret: kl. 13:06
arrow Overlæge skriver sange om stress
28. februar 2015 kl. 09:52 Opdateret: kl. 21:02
Stemmer du til kommunalvalget i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk