23. januar 2019
Ladies Midnight Walk kendes blandt andet på de blå balloner. Som billedet viser, er arrangementet ikke længere kun for kvinder, så det er blevet besluttet at ændre navnet til Charity Walk.
gallery icon

Se billedserie

Ladies Midnight Walk kendes blandt andet på de blå balloner. Som billedet viser, er arrangementet ikke længere kun for kvinder, så det er blevet besluttet at ændre navnet til Charity Walk.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kvindevandring sagde farvel til sit gamle navn med rekord

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kvindevandring sagde farvel til sit gamle navn med rekord
Roskilde - 16. maj 2018 kl. 07:13
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den hidtidige deltagerrekord blev slået noget så eftertrykkeligt, da omkring 750 deltog i årets udgave af Ladies Midnight Walk i Roskilde. Sidste år var arrangørerne stolte over, at man var gået fra 200 til over 300 deltagere fra 2016 til 2017, men denne gang kom der mere end dobbelt så mange som året før. Til sammenligning dukkede der omkring 50 op, da Ladies Midnight Walk blev holdt første gang i 2012.

arrow Læs også: Kvindevandring bliver nu også for herrerne

Årets Ladies Midnight Walk blev også den sidste under det navn. Som tidligere omtalt i DAGBLADET har initiativtagerne stiftet en forening med navnet Charity Walk, fordi der siden starten er ændret på det oprindelige koncept.

Først var arrangementet kun for kvinder og sent på aftenen, men så begyndte mændene også at ville være med, og for nattesøvnens skyld blev tidspunktet ændret. Med det ny navn skulle alle gerne føle sig velkommen.

Den 8. juni vil det indsamlede beløb fra arrangementet blive overrakt til Hospice Sjælland i Trekroner. I den forbindelse vil det endelige beløb blive offentliggjort.

arrow Kvindevandrere giver 53.000 kr. til hospice
23. maj 2017 kl. 07:21 Opdateret: kl. 11:37

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk