20. september 2021
Dorthe Tronier, Tune, er ny formand for Zonta Roskilde. Foto: Bo Nymann
gallery icon

Se billedserie

Dorthe Tronier, Tune, er ny formand for Zonta Roskilde. Foto: Bo Nymann
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kvindenetværk får ny formand i Roskilde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kvindenetværk får ny formand i Roskilde
Roskilde - 16. oktober 2019 kl. 19:08

Kvindenetværket Zonta Roskilde har fået ny formand, idet Dorthe Tronier har afløst Birgit Lenhard Hansen. Dorthe Tronier har været medlem af Zonta Roskilde i fem år og hendes engagement er vokset med årene.

arrow Læs også: Jubel efter Banko & Bobler

- For at hjælpe andre kvinder til bedre muligheder kræver det en indsats fra os andre, og den er medlemmerne i Zonta Roskilde villig til at yde. Jeg oplever et fællesskab og et sammenhold, hvor vi mødes i en positiv og skabende ånd. Alle kan bidrage med hver deres spidskompetencer, og dermed løfter vi også i flok, hvilket for mig er vigtigt. I Zonta Roskilde har jeg fundet et stort netværk af kvinder, som jeg aldrig havde fået muligheden for andre steder, siger den ny formand.

Dorthe Tronier bor i Tune med sin mand og arbejder til daglig som foredragsholder, arrangør af fotoudstillinger og pop op-gallerier, og som konsulent, hovedsagelig indenfor kulturbranchen.

Zonta Roskilde blev stiftet i 1987 og består af 33 ressourcestærke kvinder, som med deres meget forskellige kompetencer løfter og skaber forandring, når kvinders status på det juridiske, politiske, økonomiske, uddannelses-, sundheds- og erhvervsmæssige område skal forbedres. Zonta har 22 klubber i Danmark med cirka 600 medlemmer fordelt på mere end 100 forskellige erhverv. På verdensplan har Zonta mere end 29.000 medlemmer fordelt på cirka 1160 klubber og 63 lande.

I anledning af Zontas 100-års jubilæum holder Zonta Roskilde et »Banko & Bobler«-arrangement i Ostedhallen fredag den 1. november. Det er åbenbart en populær kombination, for mere end totredjedel af de 600 billetter er allerede solgt. Billetterne koster 250 kroner plus gebyr og dækker entre til en person, let tapas anretning, en glas bobler og to spilleplader. Ekstra plader kan købes på dagen. Billetter købes på www.zontabilletten.dk

arrow Brugte tasker er sagen: Indbragte 74.000 kroner
29. maj 2018 kl. 10:38 Opdateret: kl. 10:38
arrow Kvinder om at blive gift: Så gammel skal man være
15. april 2018 kl. 16:01 Opdateret: kl. 10:14
arrow Video: Kvinder: Så mange brugte tasker har vi
15. april 2018 kl. 14:08 Opdateret: kl. 07:05
Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk