3. juni 2020
En kvindelig kødtyv stjal oksemørbrad for 4000 kroner i Meny i Himmelev og solgte det videre for en 500-kroneseddel. Kort efter vendte hun tilbage til butikken og blev anholdt. Foto: Lars Pedersen
En kvindelig kødtyv stjal oksemørbrad for 4000 kroner i Meny i Himmelev og solgte det videre for en 500-kroneseddel. Kort efter vendte hun tilbage til butikken og blev anholdt. Foto: Lars Pedersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kvinde stjal kød for at afdrage på sin gæld

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kvinde stjal kød for at afdrage på sin gæld
Roskilde - 01. april 2020 kl. 11:35
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hele 10 oksemørbrad til en værdi af 4000 kroner spankulerede en 25-årig kvinde ud af Meny i Himmelev med tirsdag eftermiddag uden at betale en rød reje for dem.

Hun skulle dog langt fra bruge dem til et festmåltid. Derimod ville kvinden fra Svinninge betale sin gæld til en mand og fik derfor afsat kødet for en femhundredkroneseddel.

Den havde hun på sig, da hun en halv time senere vendte tilbage til Meny. Muligvis for at stjæle til mere afdrag på gælden, men hendes forehavende blev stoppet, da butikken havde opdaget tyveriet og på overvågningen havde set kvinden tage kødet ned i en kurv og forlade butikken gennem grøntafdelingen.

Politiet blev tilkaldt og fik historien om, hvorfor hun havde stjålet kødet. De beslaglagde også de 500 kroner og fandt senere frem til den 24-årige mand uden fast bopæl, hun havde solgt kødet til. Han nægtede dog ethvert kendskab til sagen, og mørbraden blev ikke fundet.

Kødtyven er blevet løsladt efter afhøring, men hun har ønsket beslaglæggelsen af de 500 kroner bragt for retten, som nu skal afgøre, om politiets indgreb var retmæssigt.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk