28. september 2021
To hunde i snor, men torsdag aften var det kun en af to hunde, der var helt styr på, og så fik ejeren af den løse hund kærligheden at føle. Foto: Peter Andersen
To hunde i snor, men torsdag aften var det kun en af to hunde, der var helt styr på, og så fik ejeren af den løse hund kærligheden at føle. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kvinde overfaldet på grund af løs hund

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kvinde overfaldet på grund af løs hund
Roskilde - 23. juli 2021 kl. 12:22
Af Steen Østbjerg

Når hunde løber løs, hænder det, at de farer i flæsket på hinanden, men andre gange er det deres ejere, der går løs på hinanden.

arrow Læs også: Aggressiv hund bed sig fast i Pernilles gravide mave

Det sidste var tilfældet ved Parkvej i Roskilde torsdag aften. Derfra modtog politiet en anmeldelse fra en 48-årig kvinde, som fortalte, at hun netop var blevet udsat for vold.

Kvinden er selv hundeejer, og hun havde siddet på sin terrasse, da hunden sprang over et hegn og forsvandt ud på et grønt område.

Hun skyndte sig efter den, og da hun fandt den, var den løbet hen til en mindre hund, hvis ejer var en mand på nogenlunde samme alder som kvinden.

Manden var ikke just tilfreds med, at kvinden lod sin hund løbe frit omkring, og ifølge kvinden tog han uden varsel fat i hende og kastede hende omkuld på jorden.

En kvinde, som ledsagede den mandlige ejer af den lille hund, bad ham stoppe overfaldet. Det gjorde han, hvorefter han forsvandt med sin ledsager og med sin lille hund.

Den 48-årige kom ikke noget til, men da hun kom hjem kort efter, ringede hun til politiet, som ud fra hendes udsagn betragter det som en voldssag.

Derfor er politiet nu på udkig efter den mandlige hundeejer, som formodentlig også bor i nærheden.

Han beskrives som lys i huden, 45-55 år, næsten to meter høj, kraftig af bygning, kort lyst hår, dansktalende - og medbringende en mindre hund.

arrow Bidsk hund bed drenge på 12 og 13 år
29. juni 2021 kl. 11:33 Opdateret: kl. 12:34
arrow To strejfende hunde i blodrus udslettede en hel hønsegård
04. maj 2021 kl. 13:26 Opdateret: kl. 13:26
Stemmer du til kommunalvalget i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk