23. november 2017
En kvindelig bilist blev onsdag morgen overrasket af et løsgående lastbilhjul på Frederiksborgvej ud for Bolund. Foto: Mette Kuhlmann
En kvindelig bilist blev onsdag morgen overrasket af et løsgående lastbilhjul på Frederiksborgvej ud for Bolund. Foto: Mette Kuhlmann
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kvinde kørte bil: Så blev hun ramt af løbsk lastbildæk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kvinde kørte bil: Så blev hun ramt af løbsk lastbildæk
Roskilde - 16. marts 2017 kl. 11:04
Af Kristian Jørgensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Et færdselsuheld af de mere uventede udspillede sig onsdag morgen på Frederiksborgvej ved Bolund, hvor en kvindelig bilist kørte kørte ind i et løsgået hjul fra en modkørende lastbil.

Den 62-årige kvinde fra Stenløse havde ikke en chance for at afværge, da hun kom kørende mod syd, og bilen ramte ind i hjulet med fronten.

En 36-årig mand fra Ballerup kørte mod nord i en lastbil med dobbelte hjulpar, da det ene venstrehjul pludselig faldt af og trillede over i modsatte vejbane, og det viste sig bagefter, at den anden halvdel af hjulparret også sad løst og bare ikke var faldet af endnu.

Kvinden blev undersøgt af ambulancefolk og var ikke kommet til skade, men modparten nu må afvente bilinspektørens erklæring, inden politiet kan afgøre, hvilken konsekvens de løse lastbilhjul vil få.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk