21. januar 2019
Foto: Lars Ahn
Foto: Lars Ahn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kvinde fik alvorlige skader på ben - lastbilchauffør mistænkes for narkokørsel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kvinde fik alvorlige skader på ben - lastbilchauffør mistænkes for narkokørsel
Roskilde - 04. januar 2018 kl. 09:45
Af Lars Kimer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 39-årig kvinde fra Roskilde slap langtfra uskadt fra den færdselsulykke, som fandt sted onsdag eftermiddags klokken 13.37 i krydset Borgediget-Ringstedgade-Jernbanegade, selvom lægehelikopteren fløj fra stedet uden kvinden. Kvinden fik nemlig alvorlige skader på begge ben, skriver Midt og Vestsjællands Politi nu.

arrow Læs også: Chauffør på speed kørte benet af cyklist

Den tilskadekomne kvinde blev i en ambulance under politieskorte kørt til Rigshospitalet til behandling for brud på begge ben. Uheldet skete, da en 38-årig mand fra Nyrup i en lastbil kørte ad Borgediget mod øst, hvor han i krydset svingede til højre ad Ringstedgade mod syd. Under svingningen påkørte han den 39-årige, der på cykel kørte i samme retning, men som skulle ligeud i krydset.

Den 38-årige lastbilchauffør var ædru, men en narkometertest indikerede, at han var påvirket af narkotika på uheldstidspunktet. Han blev derfor kortvarigt anholdt i forbindelse med udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

En bilinspektør blev tilkaldt for at undersøge uheldsstedet og de implicerede køretøjer. Afspærringen af Ringstedgade i anledning af uheldet medførte, at Movia måtte omlægge forskellige buslinjer frem til klokken 15.35.

Politiet afventer nu bilinspektørens erklæring vedr. undersøgelserne og resultatet af analysen af blodprøven fra lastbilchaufføren.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk