25. oktober 2021
Selskabet bag Bageri og konditori Mums er under konkursbegæring. Kurator er ikke lykkedes med at få kontakt til ejeren. DAGBLADET er bekendt med, at medarbejderne fortsat ikke har set lønnen, der skulle have været udbetalt i slutningen af juli. Foto: Lars Kimer
Selskabet bag Bageri og konditori Mums er under konkursbegæring. Kurator er ikke lykkedes med at få kontakt til ejeren. DAGBLADET er bekendt med, at medarbejderne fortsat ikke har set lønnen, der skulle have været udbetalt i slutningen af juli. Foto: Lars Kimer
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kurator i Mums-konkurs: Vi leder også efter ejeren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kurator i Mums-konkurs: Vi leder også efter ejeren
Opdateret 18. august 2021 kl. 11:11
Roskilde - 18. august 2021 kl. 08:26
Af Lars Kimer

Den 29. juni blev virksomheden bag Bageri og Konditori Mums på Holbækvej i Roskilde begæret konkurs. Selskabet har ikke udbetalt løn til sine ansatte ved det seneste månedsskifte.

arrow Læs også: Travl Nyrådbager: Jeg er IKKE gået konkurs

Selskabets officielle navn er Selskabet af 22 .oktober 2020 Aps. Ifølge cvr.dk ejes selskabet af Mums Holding Aps og på cvr står den reelle ejer bag selskaberne også nævnt. Det er Sonny Leithoff, manden som medarbejderne her i avisen har fortalt, at de ikke kan komme i kontakt med.

Det kan kurator i øvrigt heller ikke.

- Det er ikke lykkedes os endnu, men vi arbejder møjsommeligt videre. Der er bare nogle konkurssager, som er lidt sværere end andre at få gang i, siger advokat og kurator Jørgen Makholm fra advokatfirmaet Ventus Advokaterne i Esbjerg.

- Det er for tidligt at tage stilling til omfanget og konsekvenserne af sagen. Vi afventer et konkursdekret, og så kan sagen annonceres i Statstidende, så kreditorerne kan begynde at anmelde deres krav over for mig. Hvor store kravene kan ende med at blive, kan jeg først sige noget om, når jeg får adgang til regnskabet for virksomheden, siger Jørgen Makholm, som repræsenterer en lønmodtagerorganisation.

Jørgen Makholm oplyser også, at der allerede nu ses ind i, hvilken sammenhæng der er mellem Mums på Holbækvej i Roskilde og selskabet, som drev bageriet i Jægerspris ved samme navn.

På cvr.dk kan man i øvrigt også læse, at Vikingebageren i Roskilde, som drives af Michael Søndergaard allerede trak sig ud af Mums-selskabet den 20. november 2020.

Noget af det sidste medarbejderne hørte til ejeren af Mums-forretningerne var, at han med meget kort varsel ville holde forretningerne ferielukkede i 14 dage.

arrow Bager forsvundet - ansatte har ikke fået løn
12. august 2021 kl. 12:11 Opdateret: kl. 12:11
Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk