6. august 2020
Elever fra 6. til 10. klasse har haft mulighed for at melde sig til frivillig ekstraundervisning i denne uge. Det finder sted i  ungdomsskolen, som har efterkommet efterspørgslen ved at oprette fire små hold. Modelfoto: Bjørn Armbjørn
Elever fra 6. til 10. klasse har haft mulighed for at melde sig til frivillig ekstraundervisning i denne uge. Det finder sted i ungdomsskolen, som har efterkommet efterspørgslen ved at oprette fire små hold. Modelfoto: Bjørn Armbjørn
Foto: Bjørn Armbjørn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kun få har taget imod tilbud om ekstraundervisning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kun få har taget imod tilbud om ekstraundervisning
Roskilde - 01. juli 2020 kl. 12:56
Af Steen Østbjerg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Langt de fleste af landets skoleelever har taget hul på sommerferien, men for en lille gruppe elever i Roskilde er der stadig undervisning på programmet.

arrow Læs også: Ekstraundervisning bliver en sag for ungdomsskolen

De har taget imod tilbuddet om frivillig ekstraundervisning - et tilbud, som Roskilde Ungdomsskole skyndte sig at give, da det stod klart, at udbyttet af folkeskolernes fjernundervisning var svingende.

Fire hold er oprettet - i dansk, matematik, engelsk og tysk - men holdene er ikke fyldt.

Der er kun fire-fem elever på hver. Det kommer bag på Venstres gruppeformand, Jette Tjørnelund, som pressede på for at få tilbud om frivillig ekstraundervisning op at stå.

- Det var min forventning, at der var flere, der havde behovet - ud fra de meldinger jeg har fået om, at effekten af fjernundervisningen af gode grunde var svingende, fordi det jo var første gang, man prøvede det, siger Jette Tjørnelund, som mener, at der stadig er behov for at se på, om der også i skoleregi er brug for ekstra undervisning.

arrow Skal sommerskole lappe coronahuller?
12. maj 2020 kl. 18:11 Opdateret: kl. 16:17
Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk