15. september 2019
Den nye bestyrelse for KulturCosmos.
Den nye bestyrelse for KulturCosmos.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: KulturCosmos trækker flere og flere til

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

KulturCosmos trækker flere og flere til
Roskilde - 26. marts 2019 kl. 17:11
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Deltagelsen i KulturCosmos' arrangementer fortsætter med at stige. På foreningens generalforsamling aflagde bestyrelsen beretning over det forgangne år og kunne fortælle, at der i 2018 var 15.227 personer, som havde været i enten Cosmoshuset, Cosmoshallen og på Cosmosgrunden ved forskellige lejligheder. Til sammenligning lagde 11.165 brugere vejen forbi i 2017. Til gengæld halter KulturCosmos lidt efter, når det gælder om at tiltrække børn og unge, når der ses på aldersfordelingen blandt brugerne. Fremadrettet vil især tiltag rettet mod de unge være et fokuspunkt, lyder det fra bestyrelsen.

arrow Læs også: Ny comedyklub fik grinagtig start

Cosmoshuset har i årets løb været brugt af forskellige grupper. Der har været læseklubber, arrangementer for børn, billedkunstgruppen med forskellige kurser, musikquiz og meget andet af kulturel og social karakter. Huset har også dannet ramme om en række intimkoncerter med blandt andre Carl Emil Petersen, Julie Maria, Christian Hjelm og Jærv. I Cosmoshallen var der to store koncerter i 2018. Den ene var med Folkeklubben og Gasoline som afslutning på Høstfesten, mens den anden var med Københavns Politiorkester i forbindelse med Spil Dansk-ugen. Et helt nyt tiltag var Viby Folkefest, der havde temaet »Byg din fest«.

På generalforsamlingen var der nyvalg til bestyrelsen. Efter generalforsamlingen konstituerede bestyrelsen sig med Rita Thorsen som formand, Gurli Rasmussen som næstformand, Maria Andersen som kasserer og Carsten Degnebolig og Steen Søder som bestyrelsesmedlemmer. Som suppleanter valgtes Anders Juul Lawaetz og Christina Sander Schønemann. Beretningen blev afsluttet med en tak for indsatsen til de afgående bestyrelsesmedlemmer Dorthe Rasmussen og Jørn Schou-Nielsen.

arrow Viby får nyt samlingspunkt for iværksættere og selvstændige
12. november 2018 kl. 04:28 Opdateret: kl. 16:20
arrow 300 var med til lys og gys
29. oktober 2018 kl. 18:35 Opdateret: kl. 14:26
arrow Så kom planen for Viby bymidte: Biblioteket rives ned
07. juni 2018 kl. 15:43 Opdateret: kl. 13:21
Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk